Teknoloji

Elon Musk komedi projesinin ismini açıkladı

elon muskEksantrik milyarder Elon Musk’ın eski The Onion çalışanlarıyla komedi odaklı bir proje geliştirdiğine dair haberler kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Konuşulanlar Musk’ın Twitter hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamayla, üstü kapalı da olsa, doğrulandı.

Musk ilk olarak Twitter hesabından sadece “Thud!” yazan bir paylaşımda bulundu. SpaceX ve Tesla’nın CEO’su pek anlam verilemeyen bu paylaşımını saatler sonra yaptığı başka bir paylaşımla doldurdu. Musk, ilk tweetinde “galaksiler arası yeni medya imparatorluğu” olarak nitelediği projesinin adını açıkladığını belirtti. Eksantrik milyarder, “Thud!” ismindeki ünlem işaretinin opsiyonel olduğunu ifade etti.

Musk’ın yaptığı paylaşımda ne kadar ciddi olduğu henüz tam anlamıyla bilinmiyor. Ancak SpaceX ve Tesla CEO’sunun eski The Onion çalışanlarından oluşan bir ekip kurduğu biliniyor. Bu ekipte sitenin eski genel yayın yönetmeni Cole Bolton ve yönetici editörü Ben Berkeley de bulunuyor.

Elon Musk, komedi projesi konusunda biraz alaycı ve belirsiz bir tavır takınarak belirsizliği biraz daha sürdürmeyi seçmiş gibi görünüyor. Musk’ın herkesi bilinçli biçimde merakta bırakmayı ve tahminleri duymayı sevdiği de biliniyor. Aynı tutumun Thud! için de takınılmasına şaşırmamak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER