Teknoloji

Google Pixel Tablet’i hoparlör dock’u olmadan yeniden piyasaya sürecek

google pixel tablet

Google Pixel Tablet geçtiğimiz yılın mayıs ayında tanıtılmış ve haziran ayında satışa sunulmuştu. Şirket tableti bir hoparlör dock ile birlikte çıkarmış ve böylelikle Pixel Tablet’i evde bir “merkez” olarak konumlandırma iddiasını göstermişti. Ancak Google’ın bu iddiasının son kullanıcı tarafında pek karşılık bulmadığı, şirketin tableti dock olmadan satma kararıyla anlaşılıyor.

Şirketin bu değişikliği 10 Mayıs itibarıyla yapacağı söyleniyor. Google’ın dock’u kutudan çıkarma kararına ek olarak, tablet için hazırladığı klavye ve kalemi de aynı tarihte duyuracağı iddia ediliyor.

Bu klavye ve kalem tabletle birlikte satılmayacak. Avrupa’da hem klavye hem de kalem 100 avro karşılığında satılacak. Kısacası tabletin yanında klavye ve kalem isteyenlerin ekstra 200 avro daha ödemesi gerekecek. Bu iki aksesuar da Pixel Tablet’in üç renk seçeneğinden ikisi olan Hazel ve Porselen renklerinde satışa sunulacak.

Google Pixel Tablet fiyatında indirime gider mi?

Google’ın Pixel Tablet’i dock ile birlikte satmayı bıraktığı takdirde bu tabletin fiyatında bir indirime gitmesini de mümkün kılıyor. Ancak şu an için bu ihtimal konusunda bir bilgi verilmiş değil. Google’ın izleyeceği stratejiyi görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER