Künye

YAYINCI

Sabri Küstür

Kurucu Genel Yayın Yönetmeni

Sabri Küstür

Yazı İşleri Müdürü

Sinan Küstür

Editörler

Sabri Küstür
Sinan Küstür

Katkıda Bulunanlar
Oya Küstür

Basın İlişkileri

[email protected]

Reklam

[email protected]

Yer Sağlayıcı

PlusClouds

plusclouds-logo-2015

Yazılım ve Teknik Destek

Ada Dijital Ajans

Adres

Küçükbakkalköy Mah. Derebey Sok. Dumankaya Flex 13/44 34750 Ataşehir / İSTANBUL

Telefon

0850 223 19 17 / 0532 453 02 94

Harita


Teknoblog Hakkında

Teknoblog, 2005 yılında yayın hayatına başlamıştır. Aradan geçen 16 yıllık zaman zarfında yayımladığı 59 bini aşkın haber, makale ve inceleme ile ziyaretçilerine teknoloji dünyasının gündemini aktarmakta, onlara teknoloji ile ilgili satın alma kararlarında yardımcı olmaktadır.

Teknoblog Ekibi Hakkında

Sabri Küstür

1983 Antalya doğumlu olan Sabri Küstür’ün teknolojiye olan ilgisi çocukluk yıllarına dayanıyor. Bu ilgi onun İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümüne girişine de etki yapmıştır. Dört yıllık lisans eğitiminin ardından Boğaziçi Üniversitesi’nde telekomünikasyon üzerine yüksek lisans yapan Sabri Küstür elde ettiği mesleki eğitimi ve deneyimi farklı bir şekilde kullanmayı tercih etmiştir.

Sinan Küstür

1987 yılında Antalya’da doğan Sinan Küstür, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü tamamladıktan sonra Londra’da bulunan Roehampton Üniversitesi’nde Medya, Kültür ve Kimlik üzerine yüksek lisans yapmıştır. Çocukluk döneminden bu yana teknolojiyle haşır neşir olan Sinan, eğitim dönemini tamamlamasının ardından teknolojiye olan ilgisini ve eğitiminin sunduğu donanımı Teknoblog çatısı altında harmanlamayı sürdürmektedir.