Teknoloji

Huawei’den Arsenal’e özel Ascend P7

huawei-ascend-p7-arsenal-edition-210714

İngiliz spor kulübü Arsenal’in resmi sponsorlarından olan Huawei, son gözdesi Ascend P7’nin Arsenal’e özel versiyonu Ascend P7 Arsenal Edition’ın duyurusunu gerçekleştirdi.

Huawei Ascend P7 Gorilla Glass 3 ekran camı kaplı 5 inç 1080p ekran barındıran ve 4G desteğine sahip bir akıllı telefon. Telefonun içinde 1.8 GHz dört Cortex-A9 çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 64 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası bulunuyor. 13 megapiksel, otomatik odaklı ve LED flaşlı arka kameranın yanı sıra önde de yüksek çözünürlüklü özçekimlere olanak sağlayan 8 megapiksel kamera bulunuyor.

Arsenal Edition versiyonunun arkasında kulübün amblemi bulunuyor. Ayrıca telefonda da Arsenal’e özel ek içerikler, menüler, duvar kağıtları, Highbury’den, Emirates Stadyumu’ndan gece ve gündüz çekilmiş fotoğraflar yer alıyor. Ayrıca 2014 FA Cup zaferiyle ilgili fotoğraflar da Ascend P7 Arsenal Edition’da bulunuyor.

Huawei Ascend P7 Arsenal Edition’da futbol odaklı uygulamalar da yüklü olarak geliyor. Maç görüntüleri için BBC iPlayer, futbol keyfini telefonda yaşamak isteyenler için FIFA 14 oyunu yüklü olan bazı uygulama ve oyunlar arasında yer alıyor. BBC iPlayer dışında BBC News ve BBC Sport uygulamaları, maçlarla ilgili güncellemeleri anında haber veren ve sosyal medya platformlarında doğrudan paylaşmayı sağlayan Yakatak da yüklü geliyor.

Huawei’nin batı Avrupa bölgesinden sorumlu tüketici işleri grubu yöneticisi Richard Ren, Arsenal taraftarlarını memnun edecek yeni sürprizlerin yolda olduğunu kaydetti.

İLGİLİ HABERLER