Reklam

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Teknoblog sürekli güncellenen dinamik içeriğiyle, özel inceleme ve dosyalarıyla teknoloji dünyasının nabzını yakından tutan bir sitedir. Teknoblog’da reklam vermek hedeflediğiniz kitleye yakından ulaşmanızı sağlayacaktır.

Teknoblog’da Reklam Seçenekleri

Teknoblog’da banner reklam, sponsorluk ve özel dosya sayfa olmak üzere üç farklı reklam seçeneği bulunmaktadır.

Banner Reklam
Teknoblog’un her sayfasında yer alan 970 piksel genişlikli üst banner, 300 x 250 genişlikli sağ sütun banner ve iç yazı sayfalarında, yazıların altında yer alan 336 x 280 genişlikli banner reklam alanlarını tanıtım için kullanabilirsiniz. Bunun dışındaki reklam banner isteklerinizi de bize iletebilirsiniz.

Kategori Sponsorluğu
Teknoblog’da yer alan çeşitli yazı kategorilerinden markanız için uygun olana sponsor olabilirsiniz. Bu reklam modelinde kategori sayfası markanıza ait görsellerle zenginleştirilecek, kategori sizin markanızın adıyla birlikte anılacak.

Mikro Site
Şirketiniz veya markanıza ait, Teknoblog’da onunla ilgili yazılmış haberlerden veya bizzat Teknoblog editörleri tarafından hazırlanmış yazılardan oluşan ve teknoblog.com alan adı altında barındırılan özel mikro site ile markanızın web’de görünürlüğünü artırabilir, bunun için Teknoblog’un gücünden yararlanabilirsiniz.

Reklam için iletişim kurun

reklam[at]teknoblog.com adresine e-posta göndererek ya da 0532 453 02 94 numaralı telefonu arayarak bizimle irtibat kurabilirsiniz.