Fırsatlar

256 GB Samsung Galaxy A54, Amazon’da 5.400 TL fiyat avantajıyla satışta

galaxy a54

Samsung Galaxy A55 modeli satışa çıktı, ancak bu telefonun selefi olan, geçen yılın ürünü Galaxy A54 de hâlâ cazip bir seçenek olmayı sürdürüyor. Yeni bir modelin çıkmış olmasıyla birlikte A54’ü daha avantajlı fiyatlardan bulmak mümkün. Onlardan bir tanesini de Amazon.com.tr’de görüyoruz. 256 GB kapasiteli versiyonu Samsung Shop Online’da 21.499 TL‘ye satılan Galaxy A54, Amazon.com.tr’de 16.099 TL’lik bir fırsat ile satılıyor.

Samsung Galaxy A54 özellikleri

Samsung Galaxy A54 5G, kendine has “Acayip İyi” mottosuyla, etkileyici bir kullanıcı deneyimi sunma vaadiyle piyasaya sürüldü. Bu cihaz, şık tasarımı ve güçlü kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Yenilenmiş çerçeveleri ve minimalist kamera düzenlemesi ile Galaxy A54, zarafeti ve modernliği bir araya getiriyor. Birinci sınıf cam yüzeyi ve renk seçenekleri ile sadece güçlü bir akıllı telefon değil, aynı zamanda bir moda aksesuarı olarak dahi görülüyor.

Videografi konusunda Galaxy A54, VDIS ve geniş açılı Optik Görüntü Sabitleyici (OIS) ile kullanıcılara, neredeyse profesyonel kalitede video çekimi yapma kapasitesi sunuyor. Otomatik çerçeveleme ve odaklama özellikleri sayesinde, herhangi bir özel bilgiye ihtiyaç duymadan, yüksek kaliteli videoları basit adımlarla kaydetmek mümkün kılınıyor. Bu da, akıllı telefonunuzu sıradan bir video kaydedicisinden çok daha fazlası haline getiriyor.

Gece çekimleri için özel olarak tasarlanmış Nightography özelliği, düşük ışıkta bile canlı ve net fotoğraflar yakalamanızı sağlıyor. Geniş OIS ve gelişmiş görüntü kalitesi ile donatılmış bu cihaz, özellikle yıldızlı geceler gibi özel anları ölümsüzleştirmek için ideal. Bu arada, 32 MP çözünürlüğündeki ön kamera, selfie dünyasında yeni bir standart belirleyerek net ve canlı renkleri ile portre fotoğrafçılığını bir adım ileri taşıyor.

Samsung Galaxy A54, kullanıcı dostu arayüzü ile her seviyeden kullanıcının kolayca ustalaşabileceği bir fotoğraf düzenlemeye sahip. Yapay zeka destekli Fotoğraf Kusursuzlaştırma aracı, bulanıklıkları azaltırken fotoğrafların çözünürlüğünü artırıyor. Ayrıca, Nesne Silici ile istenmeyen nesneleri veya gölgeleri rahatça temizlemek, fotoğraflarınızın daha etkileyici çıkması için oldukça değerli bir özellik.

Samsung Galaxy A54’ün 6.4 inç FHD+ Super Amoled Infinity-O ekranı, 120 Hz yenileme hızı ile keskin ve pürüzsüz görüntüler sunuyor. Dış mekanlarda bile mükemmel görüntü kalitesi sağlayan bu ekran, izlediğiniz içeriğe yeni bir hayranlık kazandırıyor. 5G teknolojisi ve sekiz çekirdekli işlemcisi ile geleceğin yüksek hızlarına şimdiden erişim sağlayan bu cihaz, performans anlamında da sınırları zorluyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER