Teknoloji

Elon Musk The Onion’ın eski üyeleriyle bir komedi projesi üstünde çalışıyor

elon musk twitter avrupa birliği
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

elon muskEksantrik milyarder Elon Musk, kolunun altında çok sayıda karpuz taşıyor. Musk’tan bahsedilince herkesin aklına ilk olarak SpaceX ve Tesla gelse de; yapay zekâ, ulaşım tünelleri, şehir rehberleri ve çevrimiçi ödemeler de Musk’ın ilgi alanları arasında bulunuyor. Bu listeye yakında yeni bir madde daha eklenecek gibi görünüyor.

The Daily Beast’in haberine göre, Musk daha önce komedi sitesi The Onion’da görev yapmış isimlerle birlikte yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Musk’ın ilk olarak geçtiğimiz yıl The Onion ile yollarını ayıran eski genel yayın yönetmeni Cole Bolton ve yönetici editör Ben Berkley ile anlaştığı, daha sonra ise ekibe üç yazar ve bir editörün daha katıldığı belirtildi.

Adı geçen isimlerden henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmese de, parçaları birleştirmek çok zor değil. Musk daha önce, şaka yollu bir biçimde, stratejisinde yeni cephenin komedi olduğunu dile getirmişti. Bolton ve Berkley ise daha önce “tamamen yeni” bir komedi projesi üzerinde çalıştıklarını açıklamışlardı.

Elon Musk, geçtiğimiz kasım ayında Rolling Stone’da yayınlanan röportajında konuya ilişkin bir ipucu vermişti. Musk, insanların olayların özünü The Onion ve zaman zaman Reddit sayesinde kavrayabileceğini belirtmişti. Eksantrik milyarder, gizemli projesi sayesinde dünya görüşünü insanlara anlatma arzusunu yetenekli isimlerin yardımıyla gerçekleştirebilir.

İLGİLİ HABERLER