Teknoloji

Twitter canlı video stratejisinin mimarını kaybedebilir

apple twitter

twitter canli videoTwitter canlı video alanına ciddi yatırım yapıyor. Ancak şirketin bu alana yönelik uzun vadeli hedeflerinin önünde ciddi bir tehdit var gibi görünüyor. The Wall Street Journal’da yer alan habere göre, mikro blog servisinin canlı video stratejisinin mimarı olan operasyon şefi (COO) Anthony Noto, şirketten ayrılmaya hazırlanıyor.

Noto’nun çevrimiçi kredi şirketi Social Finance’in CEO’luğu için görüşmeler yürüttüğü söyleniyor. Gelen bilgilere göre, Noto da kendisine teklif edilen göreve sıcak bakıyor. Social Finance’in tecrübeli yöneticiyi ikna etmek için hatırı sayılır miktarda hisse teklif ettiği de gelen haberler arasında yer alıyor.

Kaynaklardan gelen bilgilere göre, Social Finance henüz Noto’ya teklif ettiği görevin tanımına son şeklini vermiş değil. Twitter COO’sunun kesin kararını birkaç gün içinde vermesi bekleniyor. Noto’dan henüz konuya dair bir açıklama gelmezken, ortada kendisinin Twitter’daki görevinde mutsuz olduğuna dair bir işaret bulunmuyor.

Twitter canlı video açılımında hız kaybedebilir

Noto’nun ayrılması durumunda Twitter canlı video açılımında hatırı sayılır ölçüde hız kaybı yaşayabilir. Tecrübeli yöneticinin karnesi mükemmel olmasa da, yerine gelecek ismin göreve alışmasının zaman alacağı belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER