Bilim

Nokia Withings ürünlerinin geçişini tamamladı, iki yeni dijital sağlık ürünü çıkardı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

nokia withingsBu yılın başlarında, Nokia’nın Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlediği etkinlikte şirket, Withings’in bağlantı özellikli sağlık cihazlarının Nokia markası altına transfer edileceğini açıklamıştı. Söz konusu taşıma işlemi gerçekleştirildi ve sağlık ürünlerinin Nokia’ya geçişi tamamlandı. Değişiklikler bugün itibarıyla hayata geçti.

Öncelikle iki yeni ürün var; bunlardan ilki 59.95 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip olan Nokia Body tartı. Withings Body tartının adı ise Body+ olarak değiştirildi. Body Cardio tartı da yeni Nokia markası altında varlığını sürdürmeye devam ediyor. Ayrıca Nokia BPM+ adını taşıyan yeni bir kan basıncı monitörü çıkardı. Bu da, 129.95 dolarlık fiyatıyla, Withings’in mevcut kan basınç monitör cihazının daha pahalı bir versiyonu, yeni ve yumuşak bir kelepçesi bulunuyor.

Yeniden markalandırılan diğer Withings cihazları arasında bir aktivite ve uyku takip cihazı olan Go, video ve hava kalite monitörü Home ve bir ağa bağlı geçici termometre olan Thermo da bulunuyor.

Nokia Withings’in Health mate uygulamasını da yeniledi

Nokia Withings’in, cihazlardan bilgi toplayarak ağırlık, aktivite, uyku ve kan basıncı hakkında bir fikir sahibi olmayı sağlayan Health Mate uygulamasını da yeniledi. Uygulamanın şimdi genişletilmiş navigasyon özelliği, kişiselleştirilmiş içerikle desteklenen sekiz haftalık sağlıklı yaşam programları bulunuyor. Ayrıca Akıllı Uyku, Daha İyi Vücut, Hamilelik Takipçisi, Daha Sağlıklı Kalp ve Liderlik Tahtası gibi beş farklı program da eklendi.

Withings portfolyosundaki ürünlerin bazıları hemen piyasaya çıkmayacak, bazılarının da üretimi sonlandırılacak. Örneğin Steel HR’ın Nokia serisine eklenmesi sonbaharı bulacak.

Nokia’nın dijital sağlık ürünlerini health.nokia.com adresinden satın almak mümkün olacak. Ayrıca yurt dışında Amazon, Best Buy gibi mağazalarda da bu ürünleri bulmak mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER