Teknoloji

HMD Pulse’ın tasarımı ve önemli özellikleri yeni sızıntıyla ortaya çıktı

hmd pulse

HMD Global, Nokia markalı cep telefonları üretmeye devam ediyor. Ancak şirket akıllı telefon pazarında kendi markasıyla yürümeyi sürdürecek. Bu doğrultuda geliştirilen cihazlardan biri de HMD Pulse olacak. Akıllı telefonun özellikleri OnLeaks tarafından sızdırıldı.

Pulse, 6.56 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü IPS LCD ekranla gelecek. Akıllı telefonun kalbinde Unisoc T606 işlemcinin bulunacağı söyleniyor. Bu işlemciye 4 veya 8 GB RAM eşlik ediyor. Pulse’ın kutusundan Android 14 ile çıkacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Yeni sızıntı, telefonun 13 megapiksel ana kamerayla geleceğini gösteriyor. 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor. HMD’nin telefonun Pulse+ ve Pulse Pro versiyonlarını da çıkaracağı konuşulanlar arasında yer alıyor.

Pulse mavi, siyah ve pembe renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Sızan görseller, telefonun tasarımının şirketin Nokia markasıyla sunduğu cihazlara benzeyeceğini gösteriyor. Özellikle Nokia C32’ye olan benzerlik dikkat çekiyor.

HMD Pulse serisinin yanı sıra Legend serisi üstünde çalışıyor

Akıllı telefonun tanıtımı temmuz ayını bulacak gibi görünüyor. Ancak bazı kaynaklarda Pulse serisinin yakında Hindistan’da tanıtılabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. HMD’nin aynı zamanda Legend adını taşıyan bir seri üstünde çalıştığını belirtmekte de fayda var. Bu seride Legend, Legend + ve Legend Pro modelleri de kullanıcıların karşısına çıkacak. Şirketin yol haritasına göre, iki seri de temmuz ayında Barbie markalı bir telefonla birlikte resmiyet kazanacak.

İLGİLİ HABERLER