Teknoloji

HMD, Nokia 3210’un dönüşünün sinyalini verdi

hmd global hmd nokia

HMD ürün portföyünde çok markalı bir yaklaşım benimseyeceğini açıklamış ve geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 2024 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2024) akıllı olmayan yeni bir Nokia markalı cep telefonu üstünde çalıştığını doğrulamıştı. Şirket daha sonra bu telefonun mayıs ayında çıkacağını açıklamış ve piksellenmiş bir görseli paylaşmıştı.

X üzerinde yapılan yeni bir paylaşım, kullanıcıları neyin beklediği konusunda daha net bir fikir edinmeye yardımcı oluyor. Burada açık açık bir isimden bahsedilmese de, akıllara gelen ilk seçenek Nokia 3210’un güncel bir versiyonu oluyor.

Söz konusu paylaşımda kullanıcıları duyuru sayfasına yönlendiren bir kısa bağlantı bulunuyor. Hem paylaşımdaki görselde hem de kısa bağlantı adresinde “birthday” yani “doğum günü” ifadesi geçiyor. Paylaşım, Nokia 3210’un piyasaya çıkışının 25. yılı olan 18 Mart tarihinde yapıldı.

hmd nokia 3210

HMD önümüzdeki aylarda telefonla ilgili yeni paylaşımlar da yapabilir

Nokia 3210, cep telefonu endüstrisinin efsaneleri arasında yer alan Nokia 3310’un öncüsüydü. Nokia Yılan oyununu, kişiselleştirilebilir panelleri, yerleşik zil tonu düzenleyicisini ve antensiz tasarımı 3310’dan önce 3210’da kullanıcılara sunmuştu.

Mayıs ayına kadar HMD’den bu telefonla ilgili yeni paylaşımların gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER