ManşetlerTeknoloji

HMD Nokia markalı akıllı telefonlar üretmeyi bırakıyor

hmd global hmd nokia

HMD Nokia markalı akıllı telefonlar üretmeyi bırakacağını açıkladı. Böylelikle Nokia markasının akıllı telefon pazarındaki yolculuğu da sona ermiş olacak. Konuyla ilgili açıklama, yeni ürün portföyüne dair ipuçları da veren HMD’den geldi.

Bu ürünler arasında akıllı telefonlar, tabetler ve kablosuz kulaklıklar bulunuyor. HMD markalı ilk akıllı telefonların bu ayın sonunda Barselona’da gerçekleştirilecek olan 2024 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2024) gözler önüne çıkması bekleniyor.

HMD’nin resmi internet sitesinde Fin şirketinin “Nokia telefonların üreticisi” olduğu bilgisi veriliyor. Bu da şirketin Nokia markalı standart cep telefonu üretmeyi sürdürebileceğini düşündürüyor.

HMD Nokia markalı akıllı telefon ve tabletlerini indirimle satıyor

HMD sağlam, eğlenceli, güvenli, hızlı ve uygun fiyatlı yeni telefonlar çıkarmayı planlıyor. Mevcut Nokia markalı akıllı telefon ve tabletler de stoklar tükenene kadar indirimli şekilde satılacak. Nokia Corporation şebeke ekipmanları pazarında hâlâ küresel liderler arasında yer alırken, geniş bir patent portföyünü de elinde bulunduruyor. Mobil teknoloji alanında 6 binden fazla patenti bulunan şirket, bunları başka şirketlerle paylaşıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER