Manşetler

Haftaya Bakış: Windows 11 ön izleme, Samsung One UI Watch, Vodafone Simple [Podcast]

windows 11

Haziranın son ve temmuzun ilk günlerini kapsayan bu ilk hafta teknoloji dünyası açısından yine dolu biçimde geçti. Önemli duyurular ve yayımların olduğu bir hafta geride kalıyor, Sabri Küstür ve Sinan Küstür geçen hafta olduğu gibi bir araya gelerek bunları yorumluyor.

Windows 11 ön izleme sürümünün dağıtıma çıkmasıyla birlikte Microsoft’un yakında sunacağı değişiklikleri ve yenilikleri ilk kez görme imkanı bulduk. Bu yeniliklerin yorumlamasını programda yapıyoruz. Yine bir başka duyuru, Samsung One UI Watch oldu. Bu arayüzün yeniliklerinden yola çıkarak Samsung’un önümüzdeki birkaç haftaya yönelik etkinlik ve yeni ürün tanıtım programını konuşuyoruz. Türkiye’de normalleşmenin başlamasıyla birlikte teknoloji basınında fiziksel toplantılar başladı, Vodafone da ilk toplantıyı düzenleyenlerden biri oldu. Bu toplantıda tanıtılan Vodafone Simple tarifeleri neler sunuyor? Bu sıraladığımız konuların dışında başka konular da var.

Teknoblog Podcast Haftaya Bakış’ın 2 Temmuz 2021 tarihli bölümünü aşağıdaki oynatıcı penceresi aracılığıyla dinleyebileceğiniz gibi; AppleGoogleSpotify üzerinden de abone olarak istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. Üstelik abone olduğunuz takdirde yeni bölümlerden anında haberdar olabilirsiniz.

İşte bu haftanın programında işlediğimiz konularla ilgili haberler:

İLGİLİ HABERLER