Teknoloji

PSVR 2 Tokyo Oyun Fuarı’nda görücüye çıkacak

sony psvr 2

Sony’nin yeni sanal gerçeklik başlığı PlayStation VR 2 (PSVR 2) hakkındaki bilgiler adeta lokma lokma paylaşılıyor. Resmi duyurusu henüz yapılmasa da, yakında bu başlığı deneyimlemek mümkün olacak. Capcom, Tokyo Oyun Fuarı’nda Resident Evil Village demosu için PSVR 2 kullanacağını açıkladı.

PlayStation Japonya Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Bu kullanıcıların PlayStation VR 2’yi deneyimlemesi için ilk fırsat olacak” ifadesi yer alıyor. Capcom’un paylaşımında ise “Dmitrescu Kalesi’nin bir kısmında oynayarak en üst seviyede ‘derine dalmayı’ deneyimleyin” cümlesi bulunuyor.

Sony’nin yeni sanal gerçeklik başlığını şimdiye kadar sadece geliştiriciler kullanabilmiş durumda. Dolayısıyla Tokyo Oyun Fuarı’ndaki bu fırsatın çok özel olduğunu belirtmek gerekiyor. 2023’ün başlarında satışa sunulacağı açıklanan PSVR 2 için bu yıl bitmeden özel bir etkinlik düzenlenmesi bekleniyor.

PSVR 2’nin ilk kez gerçek anlamda gün yüzüne çıkacağı Tokyo Oyun Fuarı 15 Eylül’de başlayacak ve üç gün boyunca devam edecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER