Sony Xperia 1 VI önümüzdeki dönemin beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Daha önce çıkan haberlerde telefonun seleflerinden farklı bir ekrana sahip olacağı ve uzun süredir tercih edilen 21:9 görüntü oranından vazgeçileceği söylenmişti. Ekranın biraz kısalması ve genişlemesi beklenirken, Sony’nin 4K ekran çözünürlüğünden vazgeçebileceği de belirtilmişti.
Sony’nin yeni telefonunda kamera sistemini yenileyebileceği de konuşulanlar arasında yer alıyordu. Ancak yeni bir dedikodu, bunun olmayacağının işaretini veriyor. Weibo’da yapılan paylaşımlarda, Xperia 1 VI’nın selefiyle aynı kameraya sahip olacağı belirtiliyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Redmi K90 Ultra için geri sayım başladı, ilk detaylar ortaya çıktı

Galaxy Z Fold 8 Wide ve Ultra arasında dikkat çeken ekran farkı

6000 mAh pil ve AMOLED ekranlı HMD C2 ve C2P modelleri sızdırıldı

Oppo Find X10 Pro için ilk sızıntı ortaya çıktı, çift 200 MP kamera dikkat çekiyor

Vivo X Fold 6’nın kamera sistemi ve telefoto yetenekleri resmileşti
Bu da akıllı telefonda ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği anlamına geliyor. 12 megapiksel telefoto kamera ve yine 12 megapiksel ultra geniş açılı kameranın da sistemi tamamlayacağı belirtiliyor.
Sony Xperia 1 VI kamera deneyimini yapay zeka ile iyileştirebilir
Kamera donanımı aynı olsa da, bu yazılımsal anlamda değişikliklerin yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Bu yazılımsal değişikliklerin de fotoğraf ve video kalitesinde ciddi bir iyileşme sağlaması muhtemel görünüyor. Ancak donanımsal anlamda bir fark görülmüyor.
Xperia 1 VI ile yapay zeka tabanlı kamera iyileştirmelerinin yapılması da beklentiler arasında yer alıyor.
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


