Fırsatlar

Xiaomi 14 için Hepsiburada’da yüzde 4 indirim fırsatı

xiaomi 14

Xiaomi’nin yakın zamanda Ultra versiyonunu Türkiye’de satışa sunduğu Xiaomi 14, Hepsiburada’da dikkat çeken bir indirimle satılıyor. Normal fiyatı 48.999 TL olan ürünü, yüzde 4 indirimle 46.999 TL’ye satın alma imkanına sahipsiniz. 512 GB kapasiteli telefonun beyaz veya siyah renkli versiyonlarını alabilirsiniz. Üstelik, Xiaomi Türkiye Garantili bu telefonla birlikte Redmi Buds 5 Pro hediye ediliyor. Bu indirim fırsatının 100 stok ürünüyle sınırlı olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Xiaomi 14 özellikleri

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Xiaomi 14, teknoloji tutkunlarının dikkatini çekiyor. Cihaz, zarif tasarımı ve 6.36 inçlik ideal boyutu ile tek elle kullanım için mükemmel bir deneyim sunuyor. Ultra ince çerçeveli tasarımı ve 71.5 mm genişliği ile klasik tasarımı modern bir dokunuşla yeniden yorumluyor. Xiaomi 14’ün kamerası Leica ile iş birliği sonucu geliştirilen yeni nesil optik lensleri barındırıyor. Leica Summilux optik lensin yanı sıra 75 mm hareketli telefoto lens, geniş görüntüleme açıları ve olağanüstü portreler için kullanıcılara çeşitli odak uzaklıkları sunuyor.

Xiaomi Imaging Engine, cihazın fotoğrafçılık kabiliyetlerini artıran bir dizi özelliğe sahip. Optik füzyon, renk motoru ve ecosphere motorunun yanı sıra, hızlama motoru ve bilişsel algılama gibi özellikleriyle Xiaomi 14, çekim yaparken kusursuz bir deneyim vadediyor. Ayrıca, cihazda iki farklı Leica fotoğraf stili bulunuyor; bu da kullanıcılara çekim yaparken daha fazla yaratıcılık sunuyor.

Xiaomi 14, profesyonel düzeyde video çekim deneyimine de olanak tanıyor. Cihaz, Dolby Vision desteği ile daha canlı ve dinamik videolar oluşturmanıza imkan verirken, sinematik video çekimi için de yeni bir film modu barındırıyor. 8K video kaydı, 4K video ön kamerası ve 10 bit LOG video kaydı gibi profesyonel video özellikleri, içerik üreticileri için ideal araçlar arasında yer alıyor.

Ekran tarafında ise Xiaomi 14, 1.5K CrystalRes teknolojisi ile 3000 nits’e kadar çıkan parlaklık değeri ve 1-120 Hz arasında dinamik yenileme hızı sunan LTPO panel ile dikkatleri üzerine çekiyor. Original Color Pro özelliğiyle cihazlar arası renk senkronizasyonu sağlayan bu ekran, TÜV Rheinland sertifikalarına sahip olup, gözü koruyan profesyonel bir ekran deneyimi sunuyor.

Performans alanında Snapdragon® 8 Gen 3 Mobil Platform’dan güç alan Xiaomi 14, 4nm teknoloji ile yüksek performans vadediyor. Cihaz, yüksek yoğunluklu silikon pili ve Xiaomi Surge Pil yönetim sistemi sayesinde uzun süreli kullanım süresi ve hızlı şarj imkanı sunuyor. IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklılık, kullanıcılara dış mekan koşullarında da güven veriyor.

Xiaomi 14’ün dikkat çekici özelliklerinden biri de yüksek hızlı Wi-Fi 7 teknolojisi. Multilink X, düşük geçikme süresi, tıkanıklık önleme ve geniş kapsam gibi özelliklerle yüksek hızlı ve güvenilir internet deneyimi sunuyor. Tüm bu özellikler Xiaomi’nin HyperOS işletim sistemiyle birleşerek, kullanıcılarına kesintisiz ve akıcı bir teknoloji deneyimi sağlıyor. Xiaomi 14, USB 3.2 Gen 1 bağlantısı ve ekstra büyük doğrusal motora sahip gelişmiş titresim özelliği ile de kullanım kolaylığı ve zengin bir kullanıcı deneyimi sunmaktadır. Bu özellikler, Xiaomi 14’ü pazardaki diğer akıllı telefonlardan ayıran ve teknoloji meraklılarının aradığı tüm özellikleri bir arada sunan bir cihaz hâline getiriyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER