Eğlence

Fortnite oyun arkadaşı bulmaya yardımcı olacak yeni bir özelliği test ediyor

fortnite

Yakın arkadaşlarla Fortnite oynamak oldukça eğlenceli bir aktivite. Gelişigüzel eşleştirmelerle bulunan oyuncularla oynamak genellikle bu tadı vermiyor. Bu tarz eşleştirmelerde oyuncuların birbirleriyle uyum yakalamaları da pek kolay olmuyor.

Daha iyi ve keyifli bir oyun deneyimi yaşanmasına yardımcı olmak isteyen Epic Games, bunun için yeni bir özellik test ediyor. Oyuncular profillerine ekleyecekleri sosyal etiketlerle nasıl bir oyun deneyimi istediklerini daha iyi ifade edebilecek ve kendileriyle benzer şeyler isteyen diğer oyuncularla eşleştirilecek.

Epic Games’in internet sitesindeki paylaşıma göre, etiketler arasında favori oyun modları veya mikrofon kullanımı isteği gibi şeyler bulunacak. En azından bir sosyal etiket ekleyen oyuncular, kendileriyle aynı etikete sahip diğer oyunculara parti isteği gönderebilecek veya onlardan parti isteği alabilecek. Diğer oyunculardan davet almak istemeyenler bu özelliği devredışı bırakabilecek.

Sosyal etiketler ve “Parti Arama” özelliğinin şu an için test aşamasında olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Epic’ten yapılan açıklamada, özelliğin testin ilerleyişi doğrultusunda kademeli şekilde oyunculara dağıtılacağı belirtildi.

Fortnite’ın en yeni sezonu haziran ayının ilk günlerinde başlamıştı. Yeni sezonda Savaş Bileti alan oyunculara Darth Vader kostümü sunan oyunda, Darth Vader’a karşı ışın kılıcı ile savaşmak da mümkün oluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER