Eğlence

Fortnite yeni sezonu Darth Vader ile karşıladı

fortnite darth vader

Fortnite‘ın yeni sezonu 5 Haziran itibarıyla resmen başladı. Epic Games son birkaç aydır oyunun oynanışında ciddi değişiklikler yapmıştı. Üçüncü bölümün üçüncü sezonuyla birlikte oyun yeniden konfor alanına dönüyor. Buna ek olarak, Fortnite Darth Vader kostümü gibi yenilikleri de oyunculara sunuyor.

Öncelikle bir önceki bölümde onuncu sezonla birlikte emekli edilen hamster topuna benzeyen “Ballers” isimli taşıtlar oyuna geri dönüyor. Artık suyun üstünden gidebilen bu taşıtın menzili de bataryayla sınırlanıyor. Oyuncuların üstüne binebildikleri yaban domuzları ve kurtlar da yeni sezonun Fortnite’a getirdikleri arasında bulunuyor.

Fortnite adasında da bazı değişiklikler söz konusu. Adaya Reality Falls adı verilen yeni bir konum bulunuyor. Burada zıplayan mantarlar, mor ağaçlar ve ganimet dolu mağaralar yer alıyor.

Reality Falls’ta yer alan Reality Tree isimli ağaç ise oyuncuların ekebilecekleri tohumlar saçıyor. Tohumlarını ekip ağaçlarına bakan oyunculara özel ganimetler veriliyor. Oyunun yeniliklerinden birisi de Marksman Rifle isimli silah oluyor.

Fortnite Darth Vader kostümünü de yeni sezonla birlikte sunduğu seçenekler arasına ekleniyor. Epic Games ve Disney’in bu konuda güçlü ve verimli bir iş birliği olduğu söylenebilir. Oyuna sezonun ilerleyen dönemlerinde Indiana Jones kostümü de eklenecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER