Teknoloji

Sony Tegra 3 tabanlı Android 4.0 tablet üzerine mi çalışıyor?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Android benchmark uygulaması NenaMark’ın testin koşulduğu her cihazı listelediği skor tablosunda bir gizem saklı. Bundan yola çıkılarak Sony’nin Tegra 3 tabanlı bir tablet üzerinde çalıştığı yorumları yapılıyor. Android 4.0.3 ile çalıştığı görülen cihazda 1280 x 800 çözünürlüklü ekranın yer aldığı da görülüyor.

Söz konusu benchmark testi NenaMark’ın eski bir versiyonuyla gerçekleştirilmiş. Ayrıca test edilen Sony cihazının “sony s1” rumuzu taşıdığı görülüyor. Bu, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru piyasaya çıkan Sony Tablet S’in ilk anıldığı addı. Her ne kadar eski bir versiyonla benchmark testi gerçekleştirilmiş olsa da, güncellenmiş NenaMark’ta ASUS Transformer Prime gibi Tegra 3 tabanlı tabletlerin üst sıralarda yer alması gelmesi muhtemel Sony Tegra 3 tabletin performansında bir problem olmayacağı düşüncesini doğuruyor.

Her ne kadar benchmark testleri çok güvenilir olmasa da, Sony’nin yeni bir tablet hazırlığında olması mantıklı. Mevcut nesil Tegra 2 ile çalışıyorsa üçüncü nesil de büyük ihtimalle Tegra 3 ile çalışacaktır, değil mi?

İlgili – Nena

İLGİLİ HABERLER