Teknoloji

Samsung Galaxy Note 8 maketine ait olduğu söylenen fotoğraflar internete sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy note 8Samsung Galaxy Note 8 için geri sayımda son düzlüğe girilmiş durumda. Akıllı telefonun resmen duyurulmasına kısa bir süre kalsa da, hâlâ sızıntılara yenileri ekleniyor. Bu sızıntıların en yenisinde, Note 8’i tüm hatlarıyla görmek mümkün oluyor. İlk olarak Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaşılan fotoğraflar, sonrasında BGR tarafından da yayınlandı.

Sızan fotoğraflarda oldukça ince bir cihaz görülüyor. Akıllı telefonunun kalınlığının sadece 8.5 mm. olduğu söyleniyor. Büyük Sonsuz Ekran ve Note 7’ye kıyasla çok daha küçük ekran çerçevesi, fotoğraflarda hemen dikkat çekiyor. Telefonun arkasında ise çift lensli kamera kurulumu ve konumu tartışılan parmak izi tarayıcısı göze çarpıyor.

Sızan fotoğraflarda S Pen ile ilgili bir işaret görülmüyor. Ancak daha önceki sızıntı ve taslaklarda telefonun rengiyle uyumlu bir kaleme sahip olacağı belirtilmişti.

Akıllı telefonda 18.5:9 görüntü oranına sahip 6.3 inç Super AMOLED ekranın bulunması bekleniyor. 12 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamera, 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı, telefonun diğer bileşenleri arasında sayılıyor.

Samsung Galaxy Note 8 23 Ağustosta tanıtılacak

BGR’nin haberinde, sızan fotoğraflarda görülen cihazın bir Galaxy Note 8 maketi olduğu belirtiliyor. Ancak bu durum, telefonun tasarımına bir etkide bulunmuyor. Galaxy Note 8, 23 Ağustosta resmen gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER