Teknoloji

Samsung Galaxy S24 FE, İngiliz mobil operatörünün veri tabanına girdi

galaxy s23 fe inceleme samsung galaxy s24 fe

Samsung Galaxy S24 FE hakkındaki söylentiler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Çıkan son haberlerde telefonun yılın sonlarında resmiyet kazanabileceği belirtilmişti. Samsung’dan telefon için bir doğrulama gelmese de, İngiliz mobil operatörü EE’nin veri tabanında Galaxy S24 FE’yi görmek mümkün oluyor.

EE’nin veri tabanında Galaxy S24 FE’nin model numarasının SM-721U olduğu bilgisi de doğrulanıyor. Ancak telefon hakkında başka bir bilgi verilmiyor. Ancak daha önce çıkan dedikodulara göre, Galaxy S24 FE’de 6.1 inç büyüklüğünde AMOLED ekran bulunuyor.

12 GB RAM ile geleceği söylenen telefon için 128 ve 256 GB olmak üzere iki depolama alanı seçeneğinin sunulacağı söyleniyor. Galaxy S24 FE’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4500 mAh kapasiteli pilin vereceği belirtiliyor.

Samsung Galaxy S24 FE sonbaharda resmiyet kazanabilir

Samsung Galaxy S23 FE, geçtiğimiz yılın ekim ayında tanıtılmıştı. Galaxy S24 FE’nin de benzer bir dönemde resmiyet kazanması muhtemel görünüyor. Önümüzdeki aylarda akıllı telefonla ilgili çok daha fazla detay duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER