Teknoloji

Samsung’un sıradaki Unpacked etkinliğinin tarihi için en net iddia geldi

samsung unpacked

Sıradaki Samsung Unpacked etkinliğinin temmuz ayında gerçekleştirileceği iddiası bir süredir etrafta dolaşıyor. Yeni bir dedikodu, somut bir tarih veriyor ve Unpacked etkinliğinin 10 Nisan’da gerçekleştirileceği belirtiliyor.

Farklı kaynakların 10 Temmuz tarihini doğruladığı belirtilirken, tanıtım etkinliğinin Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirileceği de iddia ediliyor. Daha önce de gündeme gelen Paris iddiasının henüz Samsung tarafından doğrulanmadığını belirtmekte fayda var.

Paris önümüzdeki yaz 2024 Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapacak. Samsung da Olimpiyat’ın ana sponsorları arasında yer alıyor. Dolayısıyla şirketin yeni Unpacked etkinliğini Paris’te gerçekleştirmesi mantıklı görünüyor.

Samsung Unpacked etkinliğinde hangi ürünleri tanıtacak?

Etkinliğin kadrosu ise oldukça kalabalık olacağa benziyor. Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6’nın, muhtemelen Z Fold 6 Ultra’nın veya belki Z Fold 6 FE’nin ve yine Z Flip 6 FE’nin bu etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Samsung Galaxy Watch 7 serisi, yeni kablosuz kulaklık ve Galaxy Ring de etkinlikte gözler önüne çıkacak ürünler arasında sayılıyor.

Temmuz ayına kadar önümüzde hatırı sayılır bir süre var. Dolayısıyla Samsung’un planlarının değişebileceğini belirtmekte fayda var. Ancak şu an için takvimlerde 10 Temmuz tarihi işaretlenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER