Microsoft, emektar Notepad uygulamasının yeniden tasarımını test ediyor. Bu uygulamaya karanlık mod, daha iyi bir arama/bulma ve değiştirme arayüzü, daha iyi geri alma ve bunlardan daha fazlası gibi memnuniyetle karşılanan
Microsoft, Windows 11 kullanıcılarının varsayılan internet tarayıcısını değiştirmesini zorlaştıran politikasında geri adım atmaya hazırlanıyor. Windows 11'in en yeni test sürümü, kullanıcıların tek bir tuşla varsayılan tarayıcıyı Edge'den Chrome, Firefox veya
Windows PC sahiplerine yardımcı olacak bu yazıda Windows 11 Başlat menüsü sola alma işleminin nasıl yapılacağını anlatıyoruz. Windows 11 yenilenmiş kullanıcı arayüzü ve yeni özelliklerle birlikte geçtiğimiz haftalarda dağıtıma çıktı.
Microsoft, Windows kullanıcılarının Edge yerine Chrome'u tercih etmesinden hoşlanmıyor. Yazılım devi, bu tercihin önüne geçmek adına attığı adımlara bir yenisini daha ekledi. Artık hem Windows 10'da hem de Windows 11'de
Windows 11'in görev çubuğu, işlevsellik konusunda Windows 10'un görev çubuğunun bir hayli gerisinde kalmış gibi görünüyor. Bu durumu düzeltmek için harekete geçen Microsoft, bazı iyileştirmeler yapıyor. Windows Insiders kullanıcıları tarafından
Microsoft, görüntülü görüşmeleri yönetmeyi çok daha kolay hale getirebilecek yeni bir Windows 11 özelliğini test ediyor. Şirket, yeni yayınladığı işletim sistemindeki görev çubuğuna, kullanıcıların bir video görüşmesi sırasında mikrofonu kolaylıkla
Microsoft, Fluent tasarım tarzına sahip olan emoji setlerini bu hafta Windows 11'de kullanıma sunuyor. İşletim sistemi için bir dizi önemli hata düzeltmesini ve bu yılın başlarında ön izlemeye sunulan yeni
Microsoft, Windows 11 için yeni bir Media Player uygulaması çıkardı ve salı günü Dev Channel'da Windows Insider test kullanıcıları ile uygulamayı denemeyi başlattı. Yeniden tasarlanan Media Player uygulaması, hem sesi
Microsoft Windows 11 için kullanıcılarının Başlat menüsü sonuçlarını Edge dışında bir tarayıcıda görmesini mümkün kılan çözümü engelleyecek bir güncelleme çıkarıyor. Bu açık Windows 10 ve 11'in yerleşik tarayıcı kısıtlamalarının bir
Microsoft, Windows 11'e yakında yeni bir Microsoft Teams entegrasyonu ekleyecek. Windows 11 içinde test edilmeye başlayan bu yeni özellik, Teams kullanıcılarının görev çubuğu üzerinden görüşmelerde hızlıca ekran paylaşımı yapmalarını mümkün