Gelecek Windows 10 güncelleştirmesinin ne zaman çıkacağına yönelik yeni bir ipucu, Microsoft'un Yıldönümü Güncelleştirmesini yayınlamasından yaklaşık iki ay sonra ortaya çıktı. Çıkan bazı haberler, Microsoft'un 2017'de iki büyük Windows 10
Kulağa garip ve biraz komik gelse de, bir işletim sistemi ve uygulama mağazasının başarısının Candy Crush ve Instagram'ın varlığına göre değerlendirildiği bir dönem yaşanmıştı. Windows 8, özellikle de Windows RT,
Microsoft bugün Windows 10 ile çalışan 400 milyon aktif makine bulunduğunu açıkladı. Kullanımla ilgili en son bilgi, yazılım devinin geçtiğimiz haziran ayında son işletim sistemi sürümü ile çalışan 350 milyon
Windows Insider programının kimi üyeleri, kısa bir süreliğine kullanımda olan deneysel "Messaging everywhere" özelliğini halen özlemle anıyor. Skype'ın PC ve mobil için hazırlanan ön izleme uygulamasının son sürümü, bu özlemi
Microsoft Office Lens Windows 10 uygulamasını yayınladı. Bu uygulama sayesinde Windows 10 cihaz sahipleri çektikleri ve düzenledikleri fotoğrafları paylaşabilecek ya da bir Office dokümanına yerleştirebilecek. Office Lens'i kendi işletim sisteminde
HP Windows 10 ile çalışan iki yeni masaüstü bilgisayarın tanıtımını gerçekleştirdi. Pavilion Wave ve Elite Slice modellerinin her ikisi de çekici tasarımları ve küçük birer kutuya benzer görünümleriyle dikkat çekiyor.
Microsoft, Windows 10 Yıl Dönümü Güncelleştirmesi ile ilgili olarak hem tüketicilerden hem de işletmelerden, bu güncellemenin bazı üçüncü taraf USB kameraların çalışmasını olumsuz etkilediğine dair şikayetler alıyor. 2 Ağustos tarihinde
Microsoft, Office Hub adında bir bölüm ile Office 365 ve Windows 10'u birbirine daha da yakınlaştırmayı planlıyor. Windows Central'ın haberine göre, bu konsept henüz planlama aşamalarında bulunuyor ve gelecekte değişikliklere
Windows 10 Yıldönümü Güncelleştirmesi yayınlanalı sadece iki hafta oldu, ancak Microsoft daha şimdiden 2017'de çıkarmayı planladığı güncellemelerle ilgili konuşmaya başladı. Intel Geliştirici Forumu (IDF) etkinliğinde konuşan Microsoft'un Windows ve cihazladan
Microsoft ve Intel, Windows 10 yüklü tüm bilgisayarların "karışık gerçeklik" uygulamalarını desteklemesi için güçlerini birleştiriyor. Intel'in geleneksel geliştirici konferansına katılan Microsoft'un Windows şefi Terry Myerson, önümüzdeki yıldan itibaren Intel işlemci