Teknoloji

Windows 10 için gelecek büyük güncelleme Mart 2017’de bekleniyor

windows 10

windows 10Gelecek Windows 10 güncelleştirmesinin ne zaman çıkacağına yönelik yeni bir ipucu, Microsoft’un Yıldönümü Güncelleştirmesini yayınlamasından yaklaşık iki ay sonra ortaya çıktı.

Çıkan bazı haberler, Microsoft’un 2017’de iki büyük Windows 10 güncellemesi çıkaracağını öne sürüyor. İlk güncelleştirme Redstone 2 kod adı altında geliştiriliyor. WalkingCat rumuzlu Twitter kullanıcısının keşfine göre, bu güncelleme Mart 2017’de gelecek. Bu hafta başında Microsoft çalışanları “1703” numaralı bir Windows versiyonuna atıflarda bulunan, aynı zamanda çıkış tarihini de içeren bazı dokümanlar yayınlamıştı.

MART 2017 TARİHİ FARKLI KAYNAKLAR TARAFINDAN DESTEKLENİYOR

Microsoft’un mevcut adlandırma geleneğine ve daha önceki güncelleştirmeler için kullanılan kodlara dayanarak, Redstone 2’nin önümüzdeki mart ayında çıkacağı tahmininde bulunuluyor. Microsoft dedikodular söz konusu olduğunda güvenilir bir kaynak olarak öne çıkan ZDNet de, Mart 2017 tarihini doğruluyor ve bunun gerçekten de Windows 10 Redstone 2 sürümü için hedeflenen mevcut dağıtım tarihi olduğunu işaret ediyor.

Microsoft, 26 Ekimde New York şehrinde düzenleyeceği donanım odaklı etkinlik için medya çalışanlarına davetiyeler göndermeye başladı. O etkinlikte yeni Surface PC ürünlerinin çıkması bekleniyor. Beklenen ürünler arasında üç farklı ekran büyüklüğünde monitör bilgisayar da bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER