Microsoft, Windows 10'da Edge'in yerini alacak ve varsayılan tarayıcı işlevi görecek Chromium tabanlı bir internet tarayıcısı üstünde çalışıyor. Yazılım devi, Edge'i bundan üç yıl önce büyük umutlarla duyurmuştu. Internet Explorer'ın
Microsoft'un en yeni işletim sistemi olan Windows 10, popülaritesini artırmaya devam ediyor. Araştırma şirketi Netmarketshare'in verileri Windows 10'un yükselişini gözler önüne sererken, işletim sisteminin yerleşik internet tarayıcısı Microsoft Edge cephesinde
Microsoft, Office uygulamalarının yanı sıra Windows 10 ikonlarını da elden geçirmeyi planlıyor gibi görünüyor. Yazılım devi geçen hafta içinde Office 365 için yeni ikon tasarımlarını göstermişti. Bununla birlikte Windows'ta planlanan
Apple iCloud Windows sürümünü 7.8.1 versiyonuna güncelledi. 9to5Mac'in haberine göre, bu güncelleme Windows 10 Ekim Güncellemesinden sonra kullanıcılardan gelen iCloud uyumluluk sorunlarını çözmeyi amaçlıyor. Geçtiğimiz son birkaç hafta kullanıcılar, Ekim
Microsoft ve Google, Google'ın internet tarayıcısı Chrome'un Windows 10 işletim sistemli ARM tabanlı cihazlarda çalışacak versiyonu için güçlerini birleştirmiş gibi görünüyor. 9to5Google sitesinde yer alan habere göre, Microsoft'ta çalışan çok
Windows 10 Ekim 2018 güncellemesinin geri dönüşü, herkes için iyi haber niteliği taşımıyor. Microsoft bir açıklama yaparak iCloud Windows uygulamasının kullanıcılarının güncellemenin ardından yaşadıkları bir sorunun çözümü için Apple ile
Microsoft gelecek büyük güncellemeyle birlikte Windows 10'a getirmeyi planladığı yeni açık temayı gösterdi. Yazılım devi, Windows 10'un yeni test sürümüyle birlikte ortaya çıktı. İşletim sisteminde var olan beyaz temaya yeni
Microsoft Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesini yeniden dağıtıma çıkardı. Geçen ayın başlarında çıkan bu güncelleme, bildirilen çeşitli hataların ardından geri çekilmişti. Bazı Windows 10 kullanıcıları, ekim ayının başında güncellemenin yayınlanmasından
Microsoft Edge üzerinden Google Chrome'u indirecek yeni Windows 10 PC sahiplerinin dikkatli olmasında fayda var. Edge'in varsayılan arama motoru Bing'de Google Chrome için yapılan arama sonuçlarında zararlı yazılım ve reklam
Microsoft Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesini yeniden yayınladı. Şirket geçtiğimiz hafta sonuna girilirken bazı kullanıcılar tarafından dile getirilmiş veri silme sorunları nedeniyle güncellemeyi askıya almıştı. Yazılım devi veri kaybıyla ilgili