Microsoft Windows 10 hesap makinesine grafik çizim modu ekliyor. Şirket bu ayın başlarında hesap makinesinin kaynak kodlarını GitHub'da erişime açmıştı. ZDNet'in belirttiğine göre, şimdiye kadar otuzun üstünde tavsiye topladı. Grafik
Microsoft Windows 7 için bir güncellemeyi dağıtmaya başladı. Bu güncelleme mevcut kullanıcılara desteğin sonuna yaklaştıklarının haberini veriyor. Yazılım üreticisi Windows 7 için sunduğu desteği 14 Ocak 2020 tarihinde sonlandıracak. Artık
Microsoft'un Windows 10 güncellemelerini yönetimindeki yetersizliği sıklıkla eleştiriliyor. Bu yetersizlik işletim sisteminin Home sürümünü kullananları, Pro sürümü kullanıcılarına kıyasla daha fazla etkiliyor. Şirketin Windows 10 Home kullanıcılarını Pro versiyonda sunacağı
Microsoft ekran yansıtma özelliğini de beraberinde getirecek yeni Your Phone güncellemesini test etmeye başlıyor. Söz konusu özellik, Android kullanıcılarına telefonlarının ekranını doğrudan bilgisayara yansıtma imkânını sağlıyor. Microsoft tarafından "telefon ekranı"
Windows 10, Microsoft'un işletim sistemleri arasında iyilik ve kötülük bakımından ortada bir yerde duruyor gibi görünüyor. ME ve Vista'ya kıyasla daha iyi bir platform sunan Windows 10'un en önemli özelliklerinden
Microsoft'un yaptığı son duyuruya göre, Windows 10 şu anda dünya çapında 800 milyon cihazda çalışıyor. Bu sayı sadece geleneksel masaüstü ve dizüstü bilgisayarları değil, aynı zamanda Surface Pro gibi hibrit
Microsoft Windows 10'daki Posta uygulaması için daha kapsamlı bir koyu mod çıkardı. Yazılım üreticisi yeni güncellemeyle birlikte uygulamanın e-posta kısmı için koyu modu dağıtmaya başladı. Daha önceleri uygulama e-posta iletileri
Microsoft Windows 10 kullanıcıları için Office Aboneliğim adını taşıyan yeni bir uygulama çıkardı. Mevcut "My Office" uygulamasını kaldıran şirket, bunun yerine Office kullanıcılarının daha kullanışlı bulacağı bir uygulama getiriyor. Yeni
Microsoft, Windows 10'un 2020'de çıkarmayı planladığı bir güncellemesini test etmeye başladı. Şirketin bu kadar uzun zamana yayılmış bir güncellemeyi şimdiden test etmeye başlaması tuhaf sayılır. Şirket bir yıl içinde genellikle
Araştırma şirketi Netmarketshare tarafından paylaşılan son rakamlar, Microsoft'un en yeni işletim sistemi Windows 10'un büyümeyi sürdürdüğünü gösteriyor. Ancak aralık ayında kullanıcı kaybeden Windows 7 de yeni yılla birlikte tekrar kullanıcı