Teknoloji

Microsoft’tan Windows 10 için Office Aboneliğim adlı yeni bir uygulama

microsoft office aboneliğim

Microsoft Windows 10 kullanıcıları için Office Aboneliğim adını taşıyan yeni bir uygulama çıkardı. Mevcut “My Office” uygulamasını kaldıran şirket, bunun yerine Office kullanıcılarının daha kullanışlı bulacağı bir uygulama getiriyor. Yeni uygulama Office masaüstü uygulamalarına erişim, en son dokümanları görüntüleme veya Office’in ücretsiz web versiyonlarını bulma konusunda kullanıcılara yardımcı olacak. Bu ücretsiz uygulama Windows 10’da ön yüklü olarak gelecek. Kullanmak için Office 365 aboneliği de gerekmeyecek.

Mevcut My Office uygulaması bu işlevlerin büyük çoğunluğunu barındırıyor. Ancak yeni Office Aboneliğim uygulaması Office’in ücretsiz çevrimiçi versiyonlarına daha fazla odaklanıyor. Office 365 abonesi olmasanız bile bu çevrimiçi uygulamalardan yararlanabilirsiniz. Microsoft, bunu anlatmakta zorlanıyor, birçok tüketici office.com adresinde bir web sitesinin olduğunu, Microsoft’un Word, Excel, PowerPoint ve Outlook’un ücretsiz çevrimiçi versiyonlarını sunduğunu bilmiyor. Aynı zamanda belirli sayıda kullanıcı Office’i Windows’un bir parçası gibi düşünüyor. My Office uygulamasını Office olarak adlandırmak ve Office uygulamalarının çevrimiçi versiyonlarını öne çıkarmak bu noktada şirkete katkı sağlayabilir.

Bu yeni Office Aboneliğim uygulaması içinde Microsoft’un çeşitli uygulamaları ve servisleri için yardımcı kılavuzlar, ipuçları ve püf noktaları da bulunuyor. Ayrıca Microsoft BT yöneticilerine Office uygulamalarını özelleştirme, kurumlara bunları yeniden adlandırma, üçüncü taraf uygulamalara veya Microsoft Arama motoruna erişme fırsatı da veriyor.

Office uygulamasını Microsoft Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz. Uygulama mevcut Windows 10 kullanıcılarına da ilerleyen haftalarda dağıtılacak.

İLGİLİ HABERLER