Gelecek yılın başında RIM'in yepyeni BlackBerry 10 akıllı telefonlarıyla tanışmış olacağız. Bunlardan bir tanesi sadece dokunmatik ekranlı olacak, diğeriyse hem dokunmatik ekran hem de fiziksel QWERTY klavye barındıracak. Sadece dokunmatik
Gelecek ayın sonunda beklenen ilk BlackBerry 10 telefonunun adı sızan bir tanıtım görseli sayesinde ortaya çıktı. Unwired View sitesi tarafından sızdırılan ve bir promosyon aracına ait olduğu düşünülen görüntüye göre
RIM, 2013 üçüncü mali çeyreğine ait rakamları açıkladı. Şirket 2.73 milyar dolar gelir üzerinden 114 milyon dolar zarar açıkladı. 166 milyon dolarlık vergi uzlaşması nedeniyle genel kârın bu çeyrekte 14
RIM'in gelecek yılın başı itibariyle son kullanıcılarla buluşması beklenen mobil işletim sistemi BlackBerry 10 ile ilgili dile getirilen en önemli endişelerden bir tanesi bu platformun geniş ve güçlü bir uygulama
Vietnam'da yayın yapan teknoloji sitesi Tihn Te geçen hafta L serisi BlackBerry 10 telefonunun fotoğraflarını ve inceleme videosunu yayınlamıştı. Site BlackBerry 10 sızdırmalarına devam ediyor. Bu sefer karşımızda BlackBerry 10
RIM, BlackBerry 10 platformunun resmi tanıtımını 30 Ocak tarihinde gerçekleştireceğini daha önce açıklamıştı. Şimdiyse bu etkinliğin nerede düzenleneceği belli oldu. RIM, yeni mobil işletim sistemini ve bununla çalışacak ilk akıllı
Mobil uygulama geliştiricilerini BlackBerry 10 platformuna ilgi göstermeleri konusunda elinden geleni ardına koymayan Research In Motion bu kapsamda Türkiye'deki yazılımcı camiasını kucaklayan önemli adımlar atıyor. Bu adımların en önemlilerinden bir
BlackBerry 10 platformunun resmi çıkışı için zaman yavaş yavaş yaklaşıyor, işletim sisteminin detayları ve gelecek ilk cihazlar hakkında da daha fazla ipucu ortaya çıkıyor. RIM yöneticisi Vivek Bhardwaj sayesinde BlackBerry
RIM'in beklenen L Serisi BlackBerry 10 cihazının sadece fotoğrafları değil, bir inceleme videosu da ortaya çıktı. Tabii ki, yine aynı kaynak; Vietnamlı teknoloji sitesi Tinthe bu incelemeyi gerçekleştirdi, hem cihazı
RIM'in gelecek yılın başında tanıtması beklenen ilk BlackBerry 10 cihazlarından bir tanesinin uzunca bir süredir belirli aralıklarla detayları internete sızan BlackBerry L serisi cihazının olduğuna inanılıyor. Bir yılı aşkın zaman