Manşetler

RIM’in beklenen BlackBerry L serisi akıllı telefonunun yeni fotoğrafları sızdı

RIM’in gelecek yılın başında tanıtması beklenen ilk BlackBerry 10 cihazlarından bir tanesinin uzunca bir süredir belirli aralıklarla detayları internete sızan BlackBerry L serisi cihazının olduğuna inanılıyor. Bir yılı aşkın zaman önce ortaya çıkan bu cihaz ilk başlarda BlackBerry London olarak adlandırılıyordu. Tabii ki, bu ilk prototipin üzerinden bazı değişiklikler, geliştirmeler yapıldı. Ancak son olarak Vietnam merkezli Tinthe.vn sitesi tarafından yayınlanan ve BlackBerry L serisi cihaza ait olduğu iddia edilen fotoğraflara bakıldığında, arada çok fazla farkın olmadığı görülüyor.

Vietnamlı site geçmişte başta iPhone 4 olmak üzere çeşitli cihazların sızıntılarını doğru bir şekilde yaptığı için kredibilitesi bir hayli yüksek. Bu nedenle gösterdiği cihazı dikkate almakta fayda var. Görüntülerden gördüğümüz kadarıyla telefonun dokulu ve çıkarılabilir arka panelinin gerisinde 1800 mAh kapasiteli ve yerinden çıkarılabilen batarya ve microSD kart yuvası bulunuyor. Telefonun tepesinde, ortaya yerleştirilmiş bir güç butonu bulunuyor. 3.5 mm.’lik kulaklık jakı da bunun yanında yer alıyor. Sol tarafta microUSB ve HDMI portları bulunurken, telefonun ön yüzünde bulunan BlackBerry logosunun hemen altında, camın anotlanmış metalle buluştuğu noktada da mikrofon bulunuyor.

Muhtemel BlackBerry 10 telefonunu daha yakından görmek isteyenler aşağıdaki ilgili bağlantıda yer alan daha fazla fotoğrafa göz atabilirler.

İlgili >> Tinthe.vn

İLGİLİ HABERLER