Manşetler

BlackBerry 10 işletim sistemine ait yeni ekran görüntüleri sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vietnam’da yayın yapan teknoloji sitesi Tihn Te geçen hafta L serisi BlackBerry 10 telefonunun fotoğraflarını ve inceleme videosunu yayınlamıştı. Site BlackBerry 10 sızdırmalarına devam ediyor. Bu sefer karşımızda BlackBerry 10 kullanıcı arayüzüne ait bazı ekran görüntüleri bulunuyor.

home1

Ekran görüntüleri işletim sistemini ve aralarında Facebook ve Foursquare’in de bulunduğu bazı sosyal medya uygulamalarını gösteriyor. BlackBerry Hub ve BBM menüsüne ait ekran görüntüleri de listede yer alıyor. Ekran görüntülerinin bir tanesi işletim sisteminde alarmlı saat ve analog saat olmak üzere iki farklı saat tipinin olduğunu gösteriyor. İşletim sisteminin dosya gezgini niteliğindeki uygulaması düzenliliğiyle dikkat çekiyor. Kenar çubuğundaki bir menü yardımıyla seçeneklere kolay bir şekidle erişiliyor. Bildirimler de bir kenar çubuğu içine düzgün şekilde yerleştirilmiş, bildirimlerin yanındaki ikonlar onun hangi uygulamaya ilişkin olduğunu gösteriyor. Sesli arama uygulamasının ekran görüntüsü de onun Siri benzeri bir uygulama olduğunu gösteriyor.

Galeri: BlackBerry 10 Ekran Görüntüleri
[nggallery id=1135]

BlackBerry 10 işletim sisteminin son ekran görüntüleri gelecek yılın başlarında beklenen cihaza sahip olanları kullanışlı ve göze hoş gelen bir kullanıcı arayüzünün beklediğini gösteriyor. 30 Ocakta New York’ta gerçekleştirilecek BlackBerry 10 tanıtım etkinliğinde hiç şüphesiz, hem işletim sistemi hem de cihazlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız. RIM’in biri tam dokunmatik ekranlı, biriyse fiziksel QWERTY klavyeli olmak üzere iki farklı cihaz çıkarması bekleniyor.

İlgili >> Tihn Te

İLGİLİ HABERLER