Teknoloji

Dynabook Satellite C50 Pro serisini büyütüyor

dynabook satellite pro c50-g

Dynabook, Satellite C50 Pro serisini yeni seçeneklerle genişletmeye devam ediyor. Serinin en yeni üyesi 15.6 inç ekranlı Satellite Pro C50-G oldu. Dynabook’a göre, yeni dizüstü bilgisayarı “performans, üretkenlik ve çağdaş tasarımı uygun bir fiyat noktasında birleştiriyor”.

Satellite Pro C50-G, Core ve Celeron işlemciler dahil olmak üzere mevcut 10. Nesil Intel işlemci desteğiyle işlemci seçeneklerini geliştiriyor ve ek seçenekler getiriyor. C50-G’de performans ve işlevselliğin tasarım ve mobiliteyle dengelendiği de Dynabook’un dikkat çektiği noktalar arasında yer alıyor. Dizüstü bilgisayarın hedef kitlesinde profesyonel çalışanlar ve öğrenciler bulunuyor.

Satellite Pro C50-G’nin bellek seçenekleri 16 GB DDR4’e kadar uzanıyor. Depolama alanı içinse en üst seçenek 512 GB SSD. Tartıda 1.8 kilogram çeken dizüstü bilgisayarın kalınlığı 19.7 milimetre. Satellite Pro C50-G tam şarjla 13,5 saatlik bir pil ömrü vadediyor.

15.6 inç ekran için HD veya Full HD çözünürlük seçenekleri mevcut. Sayısal tuş takımı ve ClickPad özellikli büyük klavye de gün boyu kullanım için rahatlık vadeden bir unsur olarak göze çarpıyor. Parmak izi tarayıcısına sahip SecurePad klavye seçeneği de opsiyonel olarak sunuluyor.

dynabook satellite pro c50-gDynabook Europe GmbH Başkanı Damian Jaume, çalışırken üretken olmak için yüksek bir bütçeye gerek olmadığını belirtti. Jaume, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dynabook olarak, tüm iş ve bütçe ihtiyaçlarına uygun belirli özelliklere ve uygun fiyatlara sahip teknoloji seçenekleri sunmayı görev edindik. Yeni C50-G modeli, premium fiyat etiketi olmadan, kompakt ve çekici form faktörüyle günlük bilgi işlem ihtiyaçlarını karşılayan güçlü bir araç seti sunuyor.”

Dynabook Satellite Pro C50-G önümüzdeki ay satışa sunulacak

C50-G, kullanıcıların nerede olursa olsun bağlantıda kalabilmeleri ve üretken olabilmeleri için zengin bağlantı seçenekleri sunuyor. Cihazın kablosuz bağlantı özellikleri arasında W-iFi 802.11 AC ve Bluetooth yer alıyor. Cihaz, ince form faktörüne rağmen bağlantı noktalarından ödün vermiyor. Cihazın üzerinde şarj, görüntü, bağlantı ve hepsi bir arada aktarım için çok işlevli bir adet USB-C, iki adet USB 3.1 Type-A , bir adet tam boyutlu HDMI ve bir adet Gigabit LAN bağlantı noktası bulunuyor. C50-G, ek depolama ihtiyaçları için microSD kart yuvasına da sahip.

dynabook satellite pro c50-gC50-G, uzaktan çalışmayı gerektiren mevcut koşullar altında okul arkadaşları, iş arkadaşları, müşteriler kısacası herkesle bağlantıda kalmak için gerekli tüm araçları sunuyor. Cihazda HD Web kamera, stereo hoparlörler ve dahili Cortana özellikli mikrofon bulunuyor. Mikrofon/Kulaklık girişi veya Bluetooth, kullanıcılara kulaklık takma veya eşleştirme imkanı veriyor.

Dynabook Satellite Pro C50-G önümüzdeki ay itibarıyla satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER