Teknoloji

Anker’den MagSafe’li iPhone 12’ler için özel power bank cihazı

anker powercore 5k wireless power bank

Anker, bir kabloya ihtiyaç duymadan şarj etmek için doğrudan iPhone’unuza takılabilen MagSafe uyumlu yeni bir taşınabilir şarj cihazı, diğer bir deyişle powerbank çıkardı. Anker PowerCore Magnetic 5K Wireless Power Bank 3 Mart’ta 39,99 dolar karşılığında yurt dışında piyasaya sürülecek. Böylelikle Apple’ın kendisinin de çıkaracağı söylentileri ortalıkta dolaşan MagSafe destekli pil ürününden daha erken çıkmış olacak.

PowerCore Magnetic 5K Wireless Power Bank, 5000 mAh kapasiteli pil ve cihazda ne kadar güç kaldığını size bildirmek için bir LED gösterge ışığı da dahil olmak üzere Anker’in olağan powerbank tasarımına sahip. Bunlara ek olarak cihaz, bir kablo ile şarj etmek için USB-C çıkışını da barındırıyor. Ekstra 5000 mAh kapasite, özellikle daha küçük boyutlu iPhone 12 mini için anlamlı bir artış olacaktır. Ancak cihazın MagSafe sertifikası olmaması nedeniyle, sağlayacağı destek sınırlıdır.

anker powercore 5k wireless power bank

Apple?ın kendi şarj cihazları gibi sertifikalı cihazlar iPhone’u 15 W güç çıkışıyla şarj edebilirken, PowerCore daha yavaş olan 5W şarja takılıp kalıyor. Mıknatısları, diğer MagSafe aksesuarları gibi tutunduğu yere yapışmasına izin verebilir, ancak PowerCore her zamanki MagSafe avantajlarını sunamıyor.

Apple?ın iPhone’lar için kendi MagSafe pil aksesuarını geliştirdiği söyleniyor ve bu, muhtemelen daha hızlı şekilde ve kısa sürede şarjı destekleyen 15W çıkışına sahip olabilir. Apple’ın bu sözü edilen cihazına başlangıçta iOS 14.5 beta sürümünde bir referans verilmişti, ancak bu referans kısa süre sonra kaldırıldı. Bu aksesuar gerçekten varsa ve piyasaya sürülecekse, o zamana kadar Anker’in yeni PowerCore cihazı hareket hâlindeyken daha rahat kablosuz şarj için sağlam bir seçenek gibi görünüyor.

39.99 dolarlık yurt dışı fiyatlı Anker PowerCore Magnetic 5K Wireless Power Bank ABD Amazon’da ön siparişe çıktı, ancak stoklar tükenmişe benziyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER