Teknoloji

Samsung Galaxy C5 metal gövdeli bir orta segment telefonu olacak

galaxy c5

samsung galaxy c5Samsung farklı pazarlar için birçok farklı telefon çıkarıyor ve bunlara çok yakında bir yenisi eklenecek gibi görünüyor. Galaxy C5’e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sızdı. Daha önce hakkında çeşitli teknik özelliklerin sızıntısını gördüğümüz bu müstakbel Android telefonunun fotoğrafları NowhereElse tarafından yayınlandı.

Fotoğraflar C5 adlı bir telefonun varlığını ve adının gerçekten de C5 olduğunu doğruluyor. Ayrıca bir de onun metal gövdeye sahip olduğunu gösteriyor. Belki tasarım çok heyecan verici sayılmaz, ancak çirkin olduğu da söylenemez. Tarz açısından iPhone 6 ve HTC One A9 arasında bir yerlerde konumlandırıldığı söylenebilir.

Telefonun Çin’e özel bir model olması bekleniyor ki, bu karar çok da mantıksız sayılmaz. Çin’de ucuz ve orta segmente mensup Android telefonları epey ilgi görüyor. Samsung da bu potansiyelden diğer şirketler gibi yararlanmak istiyor.

Samsung Galaxy C5’in 5.2 inç 1080p ekran, Snapdragon 617 işlemci, 4 GB RAM gibi başlıca teknik özelliklere sahip olacağı SamMobile sitesi tarafından öne sürülüyor. Aslında bu özellikler telefonu daha çok orta üst segment yapıyor, ancak çoğu alıcı için esas önemli olan bu telefonun fiyatı olacaktır.

samsung galaxy c5

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER