Eğlence

Spotify Wear OS uygulamasına çevrimdışı dinleme özelliği gelmeye başladı

spotify wear os

Spotify Wear OS uygulamasında çevrimdışı oynatma desteğini kullanıma sundu. The Verge ve Android Central sitelerinin belirttiğine göre, Reddit’teki bazı kullanıcılar bu özelliği zaten kullanabildiklerini bildiriyordu. Anlaşılan o ki, Spotify bu desteği daha fazla Wear OS yüklü akıllı saat kullanıcısına sunmaya başladı.

Ne var ki, Wear OS’de çevrimdışı oynatma özelliğiyle ilgili dikkat edilmesi gereken birkaç husus var. Spotify blog yazısına göre, bu özelliği kullanabilmek için saatinizin Wear OS 2.0 veya daha yeni bir sürümde olması gerekiyor. Yalnızca Spotify Premium aboneleri çevrimdışı dinleme için albümleri ve çalma listelerini indirebilir. Hem ücretli hem de ücretsiz kullanıcılar ise çevrimdışı oynatma için podcast’leri indirebilir.

Spotify, ağustos ayının ortalarına doğru Wear OS’nin “önümüzdeki haftalarda” çevrimdışı oynatma özelliğini kazanacağını açıklamıştı. Bu nedenle fazla zaman geçmeden artık bu özelliğin kullanıma sunulmaya başladığını görmek güzel. Spotify için çevrimdışı oynatma özelliği yakın zamanda Apple Watch’a da eklenmişti. Ancak Deezer bu özelliği yalnızca birkaç gün önce Apple Watch uygulamasına ekleyerek Spotify’ı yenmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER