Eğlence

Spotify Wear OS uygulaması için önemli güncelleme

spotify wear os

Samsung Galaxy Watch 4‘ün tanıtılması ve yeni Google Wear OS sürümünün resmiyet kazanmasının ardından uygulama güncellemeleri de duyurulmaya başladı. Spotify da güncellenmiş Wear OS uygulamasını tanıtan ilk şirketlerden biri oldu.

Spotify’ın yenilenen Wear OS uygulaması, kullanıcıların doğrudan saatleri üzerinden müzik dinlemesini veya saatlerine müzik indirmesini mümkün kılıyor. Kısacası bir akıllı telefona ihtiyaç duymadan da Wear OS işletim sistemli saatle müzik dinlenebiliyor. Spotify geçtiğimiz mayıs ayında Apple Watch uygulaması için de bu imkanı sunmuştu.

Spotify’ın resmi blogunda güncellemeyle ilgili olarak yayınlanan yazıda şu ifadeler yer alıyor: “Spotify kullanıcıları önümüzdeki haftalardan itibaren favori çalma listelerini, albümlerini ve podcast’lerini Wear OS akıllı saatlerinde dinleyebilecek. Spotify bileğinizdeyken koşarken, dans ederken, alışveriş yaparken, yemek pişirirken veya sosyalleşirken çok daha özgür olacaksınız. Buna ek olarak, müzik ve podcast’ler doğrudan akıllı saatlere indirilebilecek.”

Spotify Wear OS uygulaması için hazırlanan son güncelleme, Samsung’un en yeni akıllı saatlerinin yanı sıra Fossil, Mobvoi ve Suunto’nun akıllı saatlerine de indirilebilecek. Wear OS 2.0 ve üstü sürümlerle çalışan akıllı saatlerde de uygulama güncellenebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER