Eğlence

Deezer Apple Watch uygulamasına çevrimdışı müzik dinleme imkanı

deezer apple watch

Deezer’ın güncellenmiş Apple Watch uygulaması, en yeni Apple Watch yazılımına sahip tüm dünyadaki Deezer abonelerinin kullanımına açıldı. Deezer, güncellenen Apple Watch uygulaması ile birlikte ücretli abonelerin sevdikleri parçaları doğrudan akıllı saatlerine indirerek dinlemelerine olanak sağlıyor. Böylelikle telefonları yanlarında olmasa da, bilekleri aracılığıyla müzik dinleyebilecekler.

Deezer’ın kolay ve hızlı yeni indirme modu ile ister Deezer editörlerinin hazırladığı ister kullanıcının kendi favorilerinden oluşturduğu çalma listelerinden birini seçmek yeterli olacak. Listeler seçildikten sonra Apple Watch üzerindeki Deezer uygulamasına hemen indirilebiliyor. Uygulamanın çevrimdışı özelliği ile çalma listeleri ve şarkılar indirme tamamlanır tamamlanmaz, Apple Watch üzerinden çalınmaya hazır hale geliyor.

Ayrıca Apple Watch’a indirilen şarkılar istenildiği zaman yer açmak amacıyla silinebiliyor. Kullanıcılar, iPhone’ları üzerindeki Apple Watch uygulamasından ne kadar depolama alanı kaldığını kontrol edebilirler. Deezer’ın güncellenmiş uygulaması istenilen listelerin silinmesine olanak tanıyor. Deezer Aile abonelerinin her biri kendi profillerinden çalma listesi ve şarkı indirebiliyor.

Deezer’ın yeni Apple Watch uygulamasının “remote” özelliği sayesinde kullanıcılar kendi Flow’larının yanı sıra favori şarkıları, çalma listeleri, sanatçıları ve albümleri telefonlarını ceplerinden çıkarmadan dinleyebiliyor. Yenilenmiş arayüz sayesinde şarkı atlamak, tekrar çalmak ya da durdurmak da çok kolay hâle geliyor.

Yeni Apple Watch uygulamasını güncellerken amaçlarının kullanıcılara zahmetsiz ve sorunsuz bir deneyim yaşatmak olduğunu belirten Deezer İşbirliği Çözümleri Direktörü Nicolas Pinoteau, “İndirilebilen çalma listeleri müzikseverlerin istedikleri şarkıları gönül rahatlığıyla ve Apple Watch’ları üzerinde dinlemelerini sağlıyor” dedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER