Eğlence

Periscope VIP programıyla popüler kullanıcılarını ödüllendirecek

periscope vipPeriscope üzerinde gerçekleştirdiği canlı yayınları ilgi gören kullanıcılar, yakında uygulama tarafından yeni VIP programı çerçevesinde ödüllendirilecek. Üç aşamadan oluşan bu yeni girişim, Twitter’ın canlı yayın uygulamasını kullananları biraz daha teşvik etmeyi ve kitlelerini büyütmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Periscope VIP programında Bronz, Gümüş ve Altın şeklinde üç kategori bulunuyor. Bu kategorilere dahil olabilmek içinse sırasıyla 10 bin, 30 bin ve 100 bin takipçiye sahip olmak gerekiyor. Ancak bu sayılara ulaşmak söz konusu kategorilere dahil edilmek için yeterli olmuyor. Ortalama izleyici sayısında da belli bir seviyeyi tutturmak ve haftada en az iki kez canlı yayın yapmak gerekiyor.

Her üç seviyede de kullanıcıların profillerine özel bir rozet yerleştiriliyor. Böylelikle takipçileri o kullanıcının VIP olduğunu fark edebiliyor. Bronz kategorisinde kullanıcılara arama sonuçlarında öne çıkma fırsatı, iyi görünmelerini sağlayacak bakım paketleri ve bazı ipuçları ile numaralar sunuluyor. Gümüş kategorisinde ise ayrıcalıklı destek, “gelecek” keşif araçlarına erişim, sahne arkasında neler olup bittiğini görmek için Periscope tarafından yapılan özel yayınları izleme ve Slack üzerinden diğer VIP kullanıcılarıyla iletişim kurma imkanı sağlanıyor. Altın kategorisinde ise Bronz ve Gümüş kategorilerindeki imkanlara ek olarak Periscope ekibiyle doğrudan birlikte çalışma fırsatı bulunuyor.

Periscope VIP programı için başvurular toplanıyor

Kriterleri karşılayanlar Periscope VIP programına buraya tıklayarak başvurabiliyor. Katılım ücretsiz olsa da, karşılanması gereken kriterlerin zorlu olduğunu belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER