Windows 8 ile birlikte sunulan, daha önce Metro adını taşıyan şimdilerde ise sadece "modern" sıfatıyla bahsedilen kullanıcı arayüzü bundan sonraki Windows sürümlerinde de yer almaya devam edecek gibi görünüyor. Windows
Microsoft için 2012 yılı gerçekten unutulmaz, dopdolu geçen bir yıl oldu. Hem masaüstü hem de mobil tarafta Windows için atılmış önemli adımlara tanık olduk. Bunun yanı sıra şimdiye kadar donanım
Microsoft'un yeni nesil işletim sistemi Windows 8'in çıkışının üzerinden yaklaşık iki ay geçti. Türkiye piyasasına baktığımızda Windows 8 ile çalışan bilgisayarların mağazalarda giderek daha fazla yer aldığını görüyoruz. Windows 8
Nokia şu sıralar 2013'ün başlarında tanıtmayı planladığı Windows RT tableti geliştirmekle uğraşıyor. Nokia'nın planlarından haberdar olan kaynakların The Verge sitesine verdiği bilgilere göre Finlandiyalı şirketin tableti HDMI ve USB portları
VLC'nin Windows 8'in modern tasarımını destekleyen yeni versiyonunun geliştirilmesi için açılmış olan Kickstarter bağış kampanyasında toplanması hedeflenen miktara ulaşıldı. Hedeflenen 40 bin pound tutarındaki paraya sadece beş günde ulaşan ekip
2012'yi en hareketli geçiren şirketlerden birisi de hiç kuşkusuz Microsoft'tu. Uzun süredir beklenen Windows 8 işletim sistemini ekim ayının sonunda yayınlayan şirket, mobil işletim sistemi Windows Phone 8'i de yine
Dell, Türkiye piyasasına sunacağı Latitude serisi yeni Windows bilgisayarları gerçekleştirdiği bir basın toplantısıyla tanıttı. Dell Latitude 10 tablet ve Latitude 6430u dizüstü bilgisayar güvenlik ve yönetilebilirlik özellikleriyle profesyoneller için dikkate değer
Nokia'nın Windows tablet çıkaracağına yönelik dedikodular bir kez daha alevlendi. DigiTimes tarafından verilen habere göre şirketin 10 inç'lik Windows RT tableti Şubat 2013'te tanıtılacak. Nokia'nın bu tablette Snapdragon S4 işlemci
Google geçtiğimiz haftasonuna girilmeden hemen önce 30 Ocak tarihinden itibaren yeni cihazlarda kişisel Gmail hesapları için Exchange ActiveSync desteği vermeyeceğini açıklamıştı. Bu problem Windows 8, Windows RT ve Windows Phone
Dell yöneticisi Jeffrey Clarke, Microsoft CEO'su Steve Ballmer'dan tablet işletim sisteminde ''Windows'' markasını kullanmamalarını istediklerini dile getirdi. Clarke, bu talebe gerekçe olarak olası kafa karışıklıklarını gösterirken, ARM tabanlı tabletlerde işletim