Microsoft, Linux için Windows Alt Sistemini (WSL), Windows 11'de Microsoft Store'dan indirip yükleyebileceğiniz bir uygulamaya dönüştürdü. Uygulamanın ön izleme versiyonu yayınlandı. Böylelikle program ekleme ve kaldırma işlemine girmeden ve Windows
AMD, kendi geliştirdiği işlemcilerle çalışan bilgisayarlarda, Windows 11'i yüklemenin uygulamaları yavaşlatabileceği uyarısında bulundu. AMD, Ryzen işlemcilerini etkilediğini belirttiği birkaç Windows 11 hatasıyla ilgili belgeler yayınladı. Bilgisayarda yüzde 15'e varan performans
Windows 11 salı günü itibarıyla dağıtıma çıktı. Her Windows güncellemesinde olduğu gibi Microsoft, kademeli biçimde bu güncelleştirmeyi kullanıcılara sunacak. Ancak siz de burada verdiğimiz yolu izleyerek güncellemeyi, Windows Update üzerinde
Windows 11 resmi olarak yayınlandı, ancak bir AMD Ryzen işlemciniz varsa güncellemeyi biraz ertelemek isteyebilirsiniz. AMD, yongalarının yeni işletim sisteminde performans düşüşüne neden olabilecek sorunlar olabileceğini bildiriyor. Öyle ki, bazı
Windows 11 artık kullanıma sunuldu ve bugün itibarıyla dünya çapında milyonlarca bilgisayara dağıtımı başlıyor. Ancak, herhangi bir yeni işletim sistemi sunumunda olduğu gibi, güncelleme birden gerçekleşmeyecek ve birçok Windows kullanıcısı
Microsoft, Windows 11 güncellemesinin resmi dağıtımına dünya çapında başladı. Şirketin Windows blogunda paylaştığı yazıya göre, dünyanın dört bir yanında takvimler 5 Ekim'i göstermeye başladığı andan itibaren, yeni işletim sistemi sürümü
Surface Go 2, satıldığı ülkelerde "en iyi uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarlar" arasında sayılıyor. Microsoft bu çizgiyi yeni dizüstü bilgisayarı Surface Go 3 ile sürdürmeyi amaçlıyor. Yeni dizüstü bilgisayar tasarım bakımından
Microsoft'un bugün düzenlediği etkinlikte tanıttığı ürünlerden birisi de Surface Pro 8 oldu. Şirket, Intel işlemcili seride 2014 çıkışlı Surface Pro 3'ten bu yana ilk kez bu kadar kapsamlı değişiklikler gerçekleştirdi.
Microsoft, Windows 11 için hazırladığı PC Sistem Durumu uygulamasını yeniden kullanıma açtı. Bu sayede kullanıcılar, Windows 11'in yayınlanacağı 5 Ekim tarihi öncesinde bilgisayarlarının güncellemeye hazır olup olmayacağını görebilecek. Uygulama daha
Microsoft Windows 11 için yeni bir fotoğraflar uygulamasını test etmeye başladı. Tıpkı Windows'un diğer yerleri gibi yenilenen fotoğraflar uygulaması, işletim sisteminin genel tasarımını yansıtıyor. Yeni tasarımla kullanıcıların fotoğraf veya video