Microsoft işletim sistemini, desteklenmeyen donanımlara yüklemiş olan Windows 11 kullanıcılarını uyarma konusundaki planlarını bir adım ileri taşıyor. Windows 11'e yapılan yeni bir güncellemede, desteklenmeyen sistemler için masaüstü duvar kağıdında Ayarlar
Windows 11'deki görev çubuğunu beğenmiyorsanız, kullanmaya alıştığınız eksik işlevleri geri getirecek çok sayıda uygulama bulunuyor. Bunların içinde en donanımlılardan biri Stardock'un Start11 adlı programıdır. Çarşamba günü dağıtıma çıkan 1.2 sürüm
Geçen yıl Microsoft, yalnızca yeni nesil Windows'u ortaya çıkarmakla kalmadı, geçen sonbaharda Windows 11'i piyasaya sürerek bu konuda ne kadar hızlı davrandığını gösterdi. Şimdiyse "Hybrid Work, Powered by Windows" olarak
Microsoft, DirectStorage teknolojisini Xbox Series X ve S konsollarla duyurmuştu. Şirket 2020'nin eylül ayında DirectStorage uygulama programlama arabiriminin Windows'a geleceğini ve PC oyunlarında da bu teknolojiden yararlanılabileceğini açıklamıştı. Söz konusu
Microsoft, Windows 11'deki Dosya Gezgini içinde sekmeleri test etmeye başladı. EarTrumpet adlı bir Windows uygulamasının geliştiricilerinden biri olan Rafael Rivera, Microsoft'un en son Windows 11 test derlemesinde gizlenmiş yeni sekme
Microsoft, Windows 11'in en son test derlemesini Insider kullanıcılarına sunmaya başladı. Bu son güncelleme, Bluetooth cihazlarını daha basit ve kolay erişilebilir hâle getirmeyi vaat ediyor. Windows 11 Build 22563, Bluetooth
Microsoft, çok yakında Windows 11 görev çubuğunu biraz daha tablet dostu olacak hâle getiriyor. Yazılım devi, tablet kullanımı için tasarlanmış, yalnızca saat ve tarih veya ağ ve pil durumu gibi
Microsoft şu sıralar Windows 11 kullanıcılarını, işletim sistemini desteklenmeyen donanımlara yükledikleri konusunda uyarmak için iki yeni yöntem deniyor. Windows 11'in en son test sürümlerinde, masaüstü duvar kağıdında yeni bir filigran
Microsoft, Windows 11 Pro'yu güncellemeyi planladığını, böylece ilk kurulum aşamasında bir internet bağlantısı ve bir Microsoft Hesabının gerektireceğini söyledi. Değişiklikler, Microsoft'un geçen yıl ilk olarak Windows 11 Home'a eklediği gereksinimlerin
Microsoft'un Windows 11 için yakında gelecek olan geniş özellikler listesi, PC oyunlarının perde arkasında bazı önemli optimizasyonlar ve iyileştirmeler içereceğini gösteriyor. Yazılım devi, Xbox HDR Oyun Kalibrasyonu uygulamasını Windows 11'e