Windows 11'in Android özelliğini kullanıcıları sevindirecek bir yenilikle güncellediğini duyurmaktan mutluluk duyarız: Dosya paylaşımı! Microsoft, bu yeniliği Windows Subsystem for Android'a ekleyerek, bu özelliği tüm Windows Insider kullanıcılarının test etmelerine
Microsoft Paint Windows 11 uygulaması için koyu renk modunu sonunda test etmeye başladı. Yazılım devi koyu renk modunun gelişini neredeyse iki yıl önce duyurmuştu. Bu özellik şimdi Windows Insiders kullanıcıları
Windows 11, widget özelliklerini baştan sona yeniliyor! Kullanıcılar artık CPU, bellek ve GPU kullanımlarını anlık olarak izleyebilecekleri yeni ve işlevsel widget'lara sahip olacaklar. Microsoft, Windows 11'in yeni widget'ları ile bilgisayarınızın
Bilgisayarınızdaki takılan uygulamalarla başınız dertte mi? Windows 11 kullanıcıları için sevindirici bir haberimiz var! Microsoft, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için işletim sistemine yeni bir özellik eklemeyi planlıyor. Bu özellik, 'Çıkmaya Zorla',
Microsoft, kullanıcılarına, Wi-Fi şifrelerini kolayca görüntüleme imkanı sağlayacak yeni bir özelliği hayata geçirmeye hazırlanıyor. Dev Channel'da yayınlanan en son Insider Preview Build'inde yer alan bu özellikle, Windows kullanıcıları, kaydettikleri Wi-Fi
Bir zaman yolculuğuna ne dersiniz? 1999'da, bilgisayarınızda bir dizi .rar dosyasıyla karşılaştığınızda ne yapardınız? Büyük ihtimalle, sıkıştırılmış dosyaları açmak için özel bir program indirirdiniz. Evet, ünlü WinRAR programını. Ancak bu
Microsoft'un amiral gemisi işletim sistemi Windows 11, enerji tüketimini önemli ölçüde azaltan ve kullanıcıların kablosuz cihazlara daha verimli bir şekilde bağlanmasına olanak sağlayan düşük enerjili ses özelliği olan Bluetooth LE'yi
Microsoft, Windows 11 işletim sistemi için hazırladığı Copilot yapay zekâ asistanını duyurdu. Tıpkı Edge, Office uygulamaları ve GitHub'daki muadilleri gibi, Windows Copilot da doğrudan Windows 11'e entegre edilecek ve görev
Eğer bir iPhone sahibiyseniz ve aynı zamanda bir Windows dizüstü veya masaüstü bilgisayarınız varsa, sizin için iyi bir haberimiz var. Artık iPhone'ların Windows PC'lerle iyi çalışmadığına dair inanış tarihe karıştı.
Microsoft Telefon Bağlantısı uygulaması Windows 11 kullanıcıları için iPhone desteği sunmaya başladı. Duyurusu şubat ayında yapılan bu destek sayesinde iPhone ve PC arasında aramalar, kişiler ve mesajlar eş zamanlanabilecek. Buna