Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 10 ve yeni nesil oyun konsolu Xbox One'ın etkileşimi için kullanıcılara çeşitli alternatifler öneriyor. Xbox uygulaması ve Xbox One aktarım özelliğinin ardından şirketin açıkladığı üçüncü
Microsoft, Windows 10 ve Xbox One'ın etkileşimi için çeşitli yollar sunuyor. Bu yollardan birisinde de Xbox One oyunları, Windows 10 işletim sistemli PC ve tabletlere aktarılıyor. Söz konusu özelliğin duyurusunu
Microsoft, Xbox deneyimini yeni işletim sistemi Windows 10'a da taşıyor. Şirketin Windows 10 etkinliğinde sahneye çıkan Xbox şefi Phil Spencer, Windows 10 için hazırlanan Xbox uygulamasının tanıtımını gerçekleştirdi. İlk etapta
Microsoft'un bulut depolama servisi OneDrive yakında müzik desteğine kavuşuyor. Windows 10 etkinliğinde yapılan açıklamada bir-iki ay içinde müzik desteğinin OneDrive'a ekleneceği belirtildi. Microsoft OneDrive'ın temel odak noktası bugüne kadar fotoğraf
Microsoft, Windows 10 için Office uygulamasının akıllı telefonlar ve küçük tabletlerde nasıl gözükeceğini gözler önüne serdi. Şirketin Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarının mevcut tasarımından uzaklaşması ve yeni uygulamaların masaüstü versiyonlarına
Microsoft'un yıllanmış internet tarayıcısı Internet Explorer'a veda edeceği ve Spartan kod adıyla anılan yeni bir tarayıcıyı kullanıma sunacağına dair haberler bir süre önce gündeme gelmişti. Şirket, Windows 10 için düzenlediği
Windows 10 ile farklı kategorilerdeki cihazların birbirleriyle uyum içinde çalışmasını amaçlayan Microsoft, bu vizyon doğrultusunda hazırladığı evrensel uygulamalarını görücüye çıkardı. Windows 10 işletim sistemli PC, telefon ve tabletler için tasarlanan
Microsoft geçtiğimiz ekim ayında Windows 10'u duyururken işletim sisteminin farklı cihaz türlerinde çalışabileceğini açıklamış, ancak bu konuda fazla detay paylaşmamıştı. Bugün düzenlenen Windows 10 etkinliğinde ise şirket işletim sisteminin mobil
Microsoft, dijital asistanı Cortana'yı yeni işletim sistemi Windows 10'a da taşıyor. Bugüne kadar sadece Windows Phone işletim sistemli akıllı telefonlarda bulunan Cortana'nın masaüstü versiyonu için hazırlıkların yapıldığı ise teknoloji dünyasında
Microsoft'un davetini uzun süre önce yaptığı Windows 10 etkinliğinde gerçekleştirilen ilk önemli duyuru, yeni işletim sistemine geçişle ilgili oldu. Yazılım devi eski sürümlerden Windows 10'a nasıl geçiş yapılacağını fazla vakit