RIM, BlackBerry 10 akıllı telefon satın alacak olan müşterilerinin hareket hâlindeyken istedikleri şarkıları indirmesini sağlamak amacıyla 7digital adlı müzik indirme servisiyle anlaştı. Türkiye'den kullanılamayan bu servis BlackBerry App World üzerinden
Geçtiğimiz günlerde The New York Times'ta '' Bir Kara Koyun Olarak BlackBerry'' başlıklı bir haber yer almış ve haberin içinde cihazlarından utanan BlackBerry sahipleri ile yapılan röpörtajlara yer verilmişti. Yazının
RIM'in gelecek yılın başlarında gelmesi beklenen mobil işletim sistemi BlackBerry 10'un popüler mobil uygulamaları daha baştan bünyesinde barındıracağı söyleniyor. Facebook, Twitter, LinkedIn ve Foursquare gibi dört popüler sosyal ağa ait
RIM yeni nesil akıllı telefonları henüz üzeri örtülü şekilde duruyor, ancak RIM'in pek de fazla ses çıkarmadığı şekilde bazı videolar sayesinde gelecek cihazların neye benzeyeceğini görme fırsatı buluyoruz. Bunlardan bir
RIM daha önce söz verdiği gibi dün itibariyle BlackBerry App World mağazasına BlackBerry 10 için geliştirilmiş uygulamaların başvurularını almaya başladı. Gelecek yılın ilk çeyreğinde beklenen BlackBerry 10 işletim sistemli telefonlar
RIM'in büyük umutlar bağladığı BlackBerry 10 işletim sistemini barındıran akıllı telefonların 2013'ün hemen başında çıkması bekleniyor. Bu beklenti Kanadalı şirketten gelen açıklamalarla da destekleniyor. Ancak Jefferies analisti Peter Misek'in yatırımcılara
RIM'in BlackBerry L serisine mensup BB10 cihazına ait sızıntıların hemen ardından bu sefer de Aristo adıyla anılan A-serisi cihazına ait çeşitli detaylar internete sızdı. Rapid Berry sitesinin belirttiğine göre A
Türkiye'de de geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan BlackBerry PlayBook'u kullanmış olanlar cihaz ilk kez açıldığında çıkan ve cihazın kullanıcı arayüzünü dokunmatik hareketlerle nasıl kontrol edileceğini gösteren kılavuz videolara alışkındır. BlackBerryItalia sayesinde
İkinci çeyrek rakamlarını açıklayan RIM'in uzun süredir beklenen BlackBerry 10 işletim sistemli yeni cihazları internete sızan video aracılığı ile görücüye çıktı. Şirket bu hafta içinde düzenlediği BlackBerry Jam'de de BlackBerry
RIM, 2013 mali yılının ikinci çeyreğine ait finans raporunu açıkladı. Ortaya çıkan tabloya göre şirket 2.9 milyar Amerikan doları gelir üzerinden 235 milyon dolar zarar etti. Kanadalı akıllı telefon üreticisi