Teknoloji

Kırmızı iPhone 7’yi siyah ön yüzle buluşturan modifiye girişimi – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

kırmızı iphone 7Apple’ın kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri piyasaya sunuldu. Bazıları arkası kıpkırmızı, önü ise beyaz renkteki iPhone’ları fazlasıyla beğenirken, bazıları da Apple’ın neden siyah yerine beyaz rengi tercih ettiğini sorguluyor. Daha şimdiden arkası kırmızı, önü siyah renkli iPhone 7’lerin nasıl görüneceğine dair Photoshop çalışmalarını görmeye başladık.

Ancak bir YouTube kullanıcısı olan Danny Widget, daha da ileri giderek rüyaları süsleyen telefonun gerçek bir versiyonunu ortaya çıkarmış. Öncelikle (PRODUCT)RED iPhone 7 Plus’ın bir inceleme videosunu çeken kullanıcı, daha sonra da simsiyah iPhone 7 Plus’ın siyah renkli ön panelini ve iç bileşenlerini yeni telefonla birleştirmiş.

Bu projenin biraz zor olduğunu kabul eden Winget’ın sadece bir telefonun ön yüzünü çıkarıp diğerine takmaktan daha fazlasını yapması gerekti. Ekranı lojik devreden ayırmak iPhone’un Touch ID parmak izi sensörünü kalıcı şekilde devre dışı bırakmış. Her iki telefonu da parçalarına ayıran kullanıcı en sonunda alüminyum kasası değiştirilmiş siyah renkli bir iPhone 7 Plus elde etti.

kırmızı iphone 7Çok riskli olan bu proje sadece iki iPhone satın almayı gerektirmekle kalmamış. Bunun yanı sıra kırmızı modeldeki suya dayanıklılığı sağlayan mühür zarar görmüş.

Her ne olursa olsun, yapılan çalışma istenen noktaya ulaşmış gibi görünüyor. Winget en sonunda birçok kişinin kalbinde yatan siyah ön yüzlü kırmızı iPhone 7’yi elde etmiş oluyor. Umarız Apple gelecek sefer insanları kendi başına projeler geliştirme zorunluluğunda bırakmaz ve onlara istedikleri seçeneği de sunar.

İLGİLİ HABERLER