Teknoloji

Hürriyet Gazetesi’nden Android uygulaması

Android uygulamalarının Türkiye’de yaygınlaşmaya başlama noktasının medya olmasına şaşırmamak ve başkasını beklememek gerekiyor. Hürriyet Gazetesi bu alanda öncü bir rol üstlenerek Android uygulaması hazırlamış. Şirket bu uygulamasının “Türkiye’de bir ilk” şeklinde duyuruyor.

Hürriyet Gazetesi’ni web tabanlı versiyonu ya da cep.hurriyet.com.tr adresi üzerinden okumak zorunda olan Android’li telefon sahipleri artık Hürriyet’in Android uygulamasını kullanarak bu gazetenin sayfalarına daha rahat bir şekilde erişebilecekler. Ayrıntıları yazının devamındaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

Android kullanıcılarına hurriyet.com.tr’den haber var!

Türk internet kullanıcıları için haberin ve pek çok yeniliğin adresi olmayı başaran hurriyet.com.tr, Türkiye’de bir “ilk”e daha imza attı! Google’ın günden güne popülerlik kazanan Android işletim sistemiyle uyumlu bir haber uygulamasını okurlarına sunan hurriyet.com.tr, alanında öncü olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Hürriyet İnternet Grubu çatısı altında faaliyet gösteren hurriyet.com.tr, mobil yaşamı desteklemeye ve yeni medyanın sunduğu tüm olanakları kullanıcılarına eksiksiz bir şekilde ulaştırmaya yönelik servislerine bir yenisini daha ekledi. Google tarafından geliştirilen ve günden güne yaygınlık kazanan Android işletim sistemine uyumlu bir haber uygulamasını okurlarına sunan hurriyet.com.tr, Türkiye?de bir “ilk”e daha imzasını attı.

Halihazırda Cep.hurriyet.com.tr ve iHurriyet gibi mobil servisleri bulunan hurriyet.com.trye bundan böyle Android işletim sistemine sahip cep telefonları aracılığıyla da ulaşılabilecek. Hurriyet.com.tr sayfalarına hızlı bir şekilde erişmek isteyenlerin, cep telefonların menüsüne uygulamanın kısa yolunu indirmeleri yeterli olacak.

Hurriyet.com.tr Portal ve İş Geliştirme Koordinatörü Erhan Acar, konuyla ilgili şunları söyledi: hurriyet.com.tr olarak, insanların nerede olursa olsun, istedikleri anda ve istedikleri şekilde hurriyet.com.trye erişebilmelerini sağlamak istiyoruz. Bu amaçla mobil dünyada da okurlarımızın hurriyet.com.trye erişebilecekleri her türlü platformda ve her türlü cihazda bulunmak üzere çalışmalar yapıyoruz. Android tabanlı telefonların da ciddi bir erişim kitlesi olacağını düşünerek, bu alanda da öncü ve vizyoner bir yayın olarak Hürriyet Android uygulamamızı geliştirdik. Bu bakış açımızla okurlarımızın her an, her yerden ve her türlü araçtan bize kolayca ulaşabilmelerini sağlamaya devam edeceğiz.”

İLGİLİ HABERLER