FırsatlarManşetler

Huawei Online Mağaza’da spor ve Şampiyonlar Ligi konulu özel yarışma

huawei online mağaza spor yarışması

Huawei Online Mağaza’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak düzenlenen bir yarışma var. Üstelik bu yarışma bayramın yanı sıra 29 Mayıs’taki UEFA Şampiyonlar Ligi finalini de ilgilendiriyor. Eğer bu yarışmaya katılırsanız, Huawei’nin spor odaklı ürünlerinden bir tanesini kazanabilirsiniz.

Yapmanız gerekenler oldukça basit. Öncelikle bu sayfada bulunan soruları doğru ve eksiksiz olarak yanıtlamalısınız. Sorulara baktığımızda hep spor bilginizin hem de Huawei’nin en son ürünleri hakkında fikir sahibi olmanız iyi olacaktır. Ayrıca biraz da isabetli tahinde bulunmak da önemli görünüyor.

Soruları cevapladıktan sonra e-posta adresinizi girerek Huawei Online Mağaza e-bülten listesine kayıt olmanız gerekiyor. Daha sonra Huawei Topluluğu üzerinden spor dolu güzel bir anınızı paylaşmalısınız. Bunu yapmanız önemli, çünkü soruların yer aldığı formda Huawei Topluluğu için kayıt yaptırdığınız kullanıcı adını da girmeniz isteniyor.

E-bültene üye olduğunuz takdirde 50 TL’lik kupon kodu doğrudan e-posta adresinize gönderiliyor. Eğer kazanan siz olursanız, sizinle de kampanya bittikten sonraki 7 gün içinde iletişime geçiliyor.

Huawei Online Mağaza’daki bu spor dolu yarışmanın hediyelerine gelince; 5 adet Huawei Watch GT 2 Pro, 10 adet Huawei Watch GT 2, 10 adet Huawei Watch Fit Elegant, 10 adet Huawei FreeBuds 4i ve 15 adet Huawei Band 6 hediye ediliyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER