Teknoloji

Fitbit Charge 5’in sızan görüntüleri kavisli ve renkli ekranı gösteriyor

fitbit charge 5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fitbit, görünüşe göre Charge fitness takip cihazının yeni modeli için hazırlıklarını yapıyor. Yeni sızdırılan görüntüler, yenilenmiş tasarımın ne olacağına dair en iyi bakışı atma imkanını sağlıyor.

Twitter’ın popüler sızıntı kaynaklarından olan Evan Blass’tan gelen görüntüler, yakında çıkması beklenen Fitbit Charge 5 modelini gösteriyor. Fitbit’in nisan ayında çıkan en son Luxe takip cihazına ait bazı tasarım detaylarını paylaşıyor gibi görünüyor. Daha yuvarlak bir gövdeye uyum sağlayan kavisli bir ekranla izleyiciye organik bir his veriliyor.

Cihazın her iki yanındaki iki ince panel, kapasitif kontroller sunacak gibi görünüyor ve kullanıcıların izleyici ayarlarında gezinmek için dokunup kaydırmasına izin veriyor. Fitbit, Charge 4 ve Sense gibi eski cihazlarına da kapasitif düğmeler yerleştirmişti, ancak bunlar çok büyük beğeni kazanmamıştı.

Bu görüntülere dayanarak, Charge 5 için bir diğer büyük değişikliğin, Charge serisine uzun zamandır beklenen renkli bir ekranın eklenmesi olacaktır. Ayrıca Blass, cihaz için koyu kömür rengi, sessiz deniz mavisi ve bej-krem olmak üzere üç farklı renk seçeneğinin görüntülerini paylaştı.

Şu ana kadar teknik özelliklerle ilgili hiçbir ayrıntı yok, ancak Charge 4’tekinden büyük bir farklılık beklemiyoruz. Her zamanki gibi kalp hızı takibi, uyku takibi, GPS, oksijen doygunluğu izleme ve benzerlerini görmeyi bekleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER