Teknoloji

Yeni iPhone ve iPad’iniz için en iyi Apple Arcade oyunları (2022)

en iyi apple arcade oyunları 2022

Apple’ın oyun abonelik servisi Apple Arcade, ayda 34,99 TL karşılığında 200’den fazla oyuna erişim imkanı sunuyor. Özel oyunlar barındıran servisi bir ay boyunca ücret ödemeden denemek de mümkün. Yeni bir iPhone veya iPad alanların Apple Arcade’de deneyebilecekleri en iyi Apple Arcade oyunları arasından bazılarını sizler için sıraladık.

Fantasian

Mobil JRPG formatında bir oyun olan Fantasian’ın altında Final Fantasy’nin yaratıcısı Hironobu Sakaguchi’nin imzası bulunuyor. Final Fantasy serisinin müziklerini besteleyen Nobuo Uematsu’nun eserlerini de oyunda duymak mümkün. Nisan ayında yayınlanan oyunun ikinci kısmı da ağustos ayında oyuncularla buluşmuştu.

Clap Hanz Golf

Clap Hanz Golf, Hot Shots Golf oyunlarının manevi mirasçısı olarak tanımlanabilir. Bu seriye aşina olanların Clap Hanz Golf’e alışması da hiç zaman almayacaktır. İlki hariç tüm Hot Shots Golf oyunlarının geliştiricisi olan Clap Hanz, bu uzmanlığını Apple Arcade platformuna yansıtıyor.

Tiny Wings Plus

Tiny Wings Plus’ta oyuncular küçük bir kuşu yönlendiriyor ve eğimli tepeler arasında dengelerini sağlamaya çalışıyor. Eğer tepelere doğru bir eğimle çarpılırsa hız artıyor ve kuş daha yükseğe çıkıyor. Kuşun sevinç ötüşleri de işleri biraz daha eğlenceli kılıyor. Oyuna eşlik eden neşeli şarkıyı oyun bittikten sonra da mırıldanabilirsiniz.

Threes Plus

Bir puzzle oyunu olan Threes Plus’ta oyuncular rakamlı kareleri kaydırarak birbirleriyle eşleştiriyor. Bu tanımdan biraz daha karmaşık olan Threes Plus, pek çok puzzle oyunundan daha rahatlatıcı bir deneyim yaşatıyor. Oyunun müziğinin de muhteşem olduğunu belirtmekte fayda var.

Sayanora Wild Hearts

Sayanora Wild Hearts, oyuncuları pop kültürü içinde bir yolculuğa çıkarıyor. Bölümlerin kısa olması sayesinde oyuncular gün içinde oyuna az zaman ayırabilseler bile ilerleme kaydedebiliyor.

Alto’s Odyssey: The Lost City

Oyuncuların yuvarlanan tepelerden atladığı Alto’s Odyssey: The Lost City’de tepeler arasında takla atarken baş üstü düşmemeleri ve kafalarını çarpmamaları gerekiyor. Muhteşem mekaniklerin etkileyici bir sanat tarzıyla birleşmesi ortaya üst kalite bir deneyim çıkarıyor.

Jetpack Joyride Plus

Sonsuz koşu formatında aksiyon temelli bir oyun olan Jetpack Joyride Plus’ta oyuncular altınları toplarken bir taraftan da engellerden kaçmaya çalışıyor. Eğlenceli görevlerin bulunduğu oyunda toplanan altınlar ekipmanların iyileştirilmesi için kullanılıyor.

Crossy Road Plus

Crossy Road Plus’ta oyuncular pikselli bir görünüme sahip olan hayvanlarını kalabalık yollarda karşıdan karşıya geçirmeye çalışıyor. Ancak zaman zaman bu engeller üzerinde kütüklerin olduğu nehirlere veya diğer coğrafi unsurlara dönüşebiliyor. Oyun, Frogger’a modern ve sevimli bir yorum getiriyor ve en iyi Apple Arcade oyunları arasına giriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER