Teknoloji

Android N Public Beta bugün yayınlanıyor

android 7.0 nougat

android n public betaAndroid N sürümünü daha önce denemek isteyenler için Google kolay bir yol sunuyor. N sürümünün herkese açık, diğer bir deyişle public beta sürümü yayınlanıyor. Bu, Android N’in final sürümü yayınlanmadan önce yeteri kadar düzenli ve kararlı bir sürümü ana telefonunuzda kullanabileceğiniz anlamına geliyor.

N geçtiğimiz aylarda geliştirici beta sürümü olarak yayınlanmıştı, ancak bunu her cihaza yüklemek mümkün olmuyordu. Bu arada her şeye rağmen belirtmeliyiz ki, Google Android N Public Beta sürümünün sorunsuz bir günlük kullanım için yeteri kadar kararlı olduğunu garanti etmiyor, ne de olsa hâlâ “beta” etiketini taşıyor ve test çalışmaları devam ediyor. Public beta ile son kullanıcılar da test sürecine katılmış olacak.

Google, N’in daha fazla insanın kullanabileceği kadar olgunlaştığını düşünüyor ve son kullanıcılara da teste dahil olma fırsatı sunuyor. Eğer siz de Android telefonunuzla public beta sürecine dahil olmak istiyorsanız, Android’in web sitesini ziyaret ederek gerekli adımları yerine getirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER